Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Olyan dolgot keresek a babámna...

Olyan dolgot keresek a babámnak alváshoz, amitől úgy érzi magát mintha az anyaméhben lenne. Tudtok ilyet?

Figyelt kérdés

Most az Adami hintában alszik egyfolytában a kiságyában nem marad meg. Valamilyen körülölelő szivacsot keresnék vagy valami ilyesmit:

[link]

A szoptatós párna nem vált be, nagyon belefúrja a fejét és félek, hogy megfullad.

2011. dec. 29. 14:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem előbb-utóbb meg kell "tanulnia" a kiságyában aludnia!Törekedj inkább arra hogy szokja meg. Az én lányom is csak a karjaimban tudott elaludni, aztán amikor már olyan súlya volt, hogy már fájt a derekam éjszaka egy-másfél óráig ringatni, meguntam és hozzászoktattam a kiságyhoz. Először nekem is sírt, dühöngött,dobálta a kezét le-fel, csak úgy csattogott a matrac, aztán napról-napra jobb lett. Mostanra elmondhatom hogy szinte egyedül alszik el, még simogatni sem kell.

Viszont a alvós maci nekem is szimpatikusnak tűnik! Bár szerintem próbáld meg egyszerűen megoldani a dolgot, hátha nem lesz szükség "segédeszközökre", amik lehet hogy csak nagy pénzkidobással járnak és nem is vállnak be minden babánál!

Kitartás!

2011. dec. 29. 16:32
 12/13 anonim ***** válasza:
2011. dec. 29. 21:32
 13/13 anonim ***** válasza:
2011. dec. 30. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!