Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős volt gyermeked...

Mennyi idős volt gyermeked mikor kijöttek a 2. rágófogai?

Figyelt kérdés
Hogy tudtatok segíteni neki?
2011. dec. 29. 06:26
 1/4 anonim ***** válasza:

A Fiamnak most jönnek. 3 éves lesz március végén.

Adok Neki "rágnivalót", kenem az ínyét. Ha szenved vele, éjszakára kap fájdalomcsillapítót.

2011. dec. 29. 06:30
 2/4 A kérdező kommentje:
A 2.örlőről van pontosan szó.Ő 2,5 éves lesz 1 hét múlva.
2011. dec. 29. 06:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Már teljesen elfelejtettük ezt a fogzást,már több mint egy éve nem jött neki.Bekenni nem engedi,éjjelre kap egy kis panadolt Ő is.Nappal alapból nem fáj neki,csak bármi darabos ételtől sír.Ráadásul úgy nézem van neki mellette egy kis hólyag is,gondolom az is fáj neki.Most joghurt,krémtúró,jó pempős főzelékeket eszik csak.Remélem hamar kibújik neki.
2011. dec. 29. 06:36
 4/4 anonim ***** válasza:

A fiamnak 21 hósan. Észre se nagyon vettem olyan jól viselte.Így a 21 hónapos korára megvolt mind a 20 foga és letudtuk a fogzás témát.

A lányom most 26 hónapos neki most jön mind a 4 egyszerre....:( Szörnyen szenved vele, egyfolytában rág, mindent odatesz sokszor felsír, harap stb.

Hát én is panadolt vagy nurofent adok neki úgy két naponta (kb.1 hete jön neki szóval mindennap azért nem akarom gyógyszerelni)

Homeopátiás dolgok nekünk sose váltak be így azt én nem tudom jó szívvel tanácsolni,de van akinek beválik fogzásra ez a chamomilla vagy viburcol éjszakára.

2011. dec. 29. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!