Mennyi idős volt gyermeked, amikor abbahagyta a szopizást?
Anyatejes, tápszeres volt?
Az Ő vagy a Te döntésed volt?
Utána még más formában adtál Neki anyatejet/tápszert? Meddig fogadta el így?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
4 hónapig volt kizárólag anyatejes, de aztán elkezdett fogyni. Ekkor írt fel a doki tápszert is.
8 hónapig szopizott és félig tápszeres is volt mellette (meg persze már evett jó pár más dolgot is).
Utána 1 éves koráig volt hajlandó elfogadni a tápszert, de azóta semmiféle tejes dolgot nem iszik meg (se tápszer, se tejital, se rendes tej). A tejtermékeket viszont eszi. Most 14 hónapos, és amúgy tök jó étvágyú.
Ötödik hónapig kizárólag anyatejes, utána egy hónapig tápszer+a.tej, majd tápszer kizárólag
Ő döntött, nem ízlett neki egy idő után a tej(????), kiköpte, nem fogadta el.
14 hós volt a nagy, mikor abbahagytuk. Én akartam, de semmilyen problémát nem okozott nála ez. Ekkor már csak reggel-este szopizott, viszont reggel már 2 hónapja ivott tehéntejet is a szopi után.
A kicsi most 11 hónapos és még este, éjjel 1-2-szer, illetve reggel szopizik. 1 hónap múlva vele is elkezdjük a tehéntejet és majd meglátjuk, hogy alakul. Remélem, olyan gördülékenyen mint a naggyal.
6 hetes, mikor abbahagyta. Igazából, ma se tudjuk, hogy miért, mert tejem volt bőven. Nem volt hajlandó szopni és nagyon sok mindent kipróbáltunk. Kész szenvedés volt az utána lévő 2 hét :(
3 hós koráig fejtem neki a tejet, majd elapadt.
Utána teljesen tápszeres lett.
4 hónaposan meg hozzátáplálást kezdtük el egyéb okok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!