Mi az amitől ki szoktatok bukni a pár hónapos babátok mellett, ami a legjobban idegesíteni tud vagy zavar?
Engem csak az zavart nagyon, h ő pont akkor nem akart aludni, amikor én már nem bírtam volna nyitva tartani a szemem. Előfordult, h én is bőgtem ilyenkor.
Amúgy nem igazán értem a kérdést. :/
Akármi van i-m-á-d-o-m!!!!!!!!!!!!!!
6 hónapos
De: ha éjszaka nem aludna, tuti nem bírnám...:D
Engem két dolog tud kikészíteni. Az egyik, ha egész nap nyöszörög, de valami eszméletlen idegtépő frekvencián, és nem tudom, miért. És akkor sem hagyja abba, ha Tüzes karikákon ugrálok át, hogy szórakoztassam. Szerencsére ilyen már régen volt.
A másik, amikor hajnali fél háromkor ő úgy dönt, higy kialudta magát, a ringatásra üvöltéssel válaszol, és csak akkor van nyugi, ha a játszószőnyegén nézelődhet két órát. Ez is ritkán fordul elő, de akkor nagyon kikészülök.
Amúgy persze imádom, de éjjel fél háromkor igenis puffogok, hogy miért nem alszol, te kis szörnyeteg?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!