Elálló fülecskék ellen mit tanácsoltok?
Hogy oldjátok meg?
fiam 5 hós és mindig amikor forgolódik a fülecskéje "karimája" előre lapul. félek, hogy megmaradnak az elálló fülek, ahogy elkezd neki keményedni a porc.
Tanácsok?
már megpróbáltuk leragasztani, de nem szeretném igazából, mert akármilyen ragacs megszivja a kis bőrét... :(
Köszönöm előre is nektek
Ha elalloak a kis fulei akkor majd olyan frizurat vagassal neki ami eltakarja neki a fulecskeit. Aztan kb. 8 evesen mar viheted plasztikaztatni. Volt mar ilyen kerdes emlekszem ra, es ott olvastam hogy kb. 8-10 evesen lehet eloszor mutettni.
Nem tudsz mit csinalni vele ha olyan tipusu a kis fule.
Kerdezd meg a dokidat hogy mit ajanl.
Mivel nekem is kajla fülem van, ezért jó esély volt rá a lányunknak is az lesz :) neki is mindig forgolódás közben előretapadt a kis füle és le is ragasztottam mert paráztam h elálló fül ajjajj! Aztán mondta a gyerekorvos h ha a gyerek örökölte az elálló füleket akkor se taapasz se csodaszer nem javít rajta. felejtsem el! Forgolódástól pedig nem lesz kajla fülű a gyerek! Sóval ha egyébként is kajla fülű akkor nem az alvástól lesz az.
Most 11 hós a kislányom és imádjuk a tündibündi kiálló füleit! ez a szexepilije!
Az unokatesónak meg nemhogy elűll de a vége le is konyul mint valami nyuszinak!
Ugyan már ! Én is elkeltem a füleim ellenére és a párom imádja őket! :)))
Az a fontos hogy egészséges legyen a kisfiad, hagyd a füleit!
köszönöm szépen a véleményeket
a fültöve nem áll el, hanem csak a teteje a kis karima rész fordul vissza mindig...
nyugodalmas jo éjszakát mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!