Az újszülött kisfiam kuki méretét kicsinek találom, annak ellenére, hogy a családban nincs méret probléma. Szerintetek ha most kicsi, akkor felnőttként is kicsi lesz? Tapasztalatok, vélemények?
Szerintem amugy kamu kérdés senki nem lehet olyan hulye hogy egy UJSZÜLÖTT kukiméretét forszirozza...
2011. dec. 27. 20:22
13/20 anonim válasza:
Akkor nálunk a kórházban a védőnők hülyék voltak, mert tették a fiam kukijára a megjegyzést, sőt a barátnőim többsége is, mert mind mosolyogva kérdezi, hogy apára ütött e lent.
2011. dec. 27. 20:26
14/20 anonim válasza:
Hat ha tolem valaki megkerdezne hogy a fiam meretei a ferjemere utottek e, valoszinuleg gondolnek valamit az illetorol... Senkinek semmi koze hozza.
Hogy lehet ilyen hulyesegen gondolkozni hogy mekkora egy baba kukija? Jo neked hogy nincs mas dolgod :)
2011. dec. 27. 21:20
15/20 anonim válasza:
Én is rettenetesen elcsodálkoztam, amikor az anyaszállón az egyik anyuka elmesélte, hogy a kisfia születésekor a szülésznő megjegyezte, hogy milyen nagy a baba szerszáma! Hihetetlen, de ezek szerint ez tényleg téma!
2011. dec. 27. 22:40
16/20 anonim válasza:
20:26
Nem kötekedés, de a barátnőid honnan tudják, hogy párodnak mekkora a mérete?
2011. dec. 27. 23:05
17/20 anonim válasza:
Figyi a párodnak is olyan pici maradt mint a kisfiadnak most???!!!szerintem gondolkozz kicsit!!
2011. dec. 28. 00:05
18/20 anonim válasza:
Komolyan, mozduljatok kicsit ki, mert már zanzultok. A babámnak nagy, a barátnőim mikor pelusozásnál látták, mosolyogva kérdezték, hogy apukától örökölte e.Poén volt, én nem éreztem, hogy ezen ki kéne akadni.
2011. dec. 28. 07:19
19/20 anonim válasza:
Egyébként kérdező ne aggódj, nem lesz gond. A kérdésed se kiakasztó, gondolom azért tetted itt fel, mert sokan reagálnak így.Nem tudom miért kell rögtön leharapni valakinek a fejét ezért, nem gondoltak konkrétan a barátnőim bele, gondolom nem foglalkoztak a párom méretével, csak poénból megjegyezték, elég hülyén jöttem volna ki, ha megsértődöm, mivel vagyunk annyira jóban és ismerjük egymást annyira, hogy e mögé semmi többet nem képzelek.
2011. dec. 28. 07:48
20/20 anonim válasza:
Szia!
Ne aggódj, nem csak téged foglakoztat ez a probléma...Az én kisfiam is elég kicsi ott lent, engem is zavar, érdekelne lehet-e ebből ítélni a felnőttkori méretéhez vagy majd megnő és kész. Nem érdemes itt foglalkozni a rosszindulatú véleményekkel, amikor elöszőr terhesen feltettem a kérdést, hogy tetszik -e valakinek a kisfiam neve /amit terveztünk/ szinte mindenki lehurogott hogy nem. Na ennek ellenére is az lett a neve!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!