Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fiús anyukák: Kuki méret?

Fiús anyukák: Kuki méret?

Figyelt kérdés
Az újszülött kisfiam kuki méretét kicsinek találom, annak ellenére, hogy a családban nincs méret probléma. Szerintetek ha most kicsi, akkor felnőttként is kicsi lesz? Tapasztalatok, vélemények?
2011. dec. 27. 16:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
57%
Nagyon gáz vagy...
2011. dec. 27. 18:20
 12/20 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem amugy kamu kérdés senki nem lehet olyan hulye hogy egy UJSZÜLÖTT kukiméretét forszirozza...
2011. dec. 27. 20:22
 13/20 anonim ***** válasza:
35%
Akkor nálunk a kórházban a védőnők hülyék voltak, mert tették a fiam kukijára a megjegyzést, sőt a barátnőim többsége is, mert mind mosolyogva kérdezi, hogy apára ütött e lent.
2011. dec. 27. 20:26
 14/20 anonim ***** válasza:
87%

Hat ha tolem valaki megkerdezne hogy a fiam meretei a ferjemere utottek e, valoszinuleg gondolnek valamit az illetorol... Senkinek semmi koze hozza.

Hogy lehet ilyen hulyesegen gondolkozni hogy mekkora egy baba kukija? Jo neked hogy nincs mas dolgod :)

2011. dec. 27. 21:20
 15/20 anonim ***** válasza:
57%
Én is rettenetesen elcsodálkoztam, amikor az anyaszállón az egyik anyuka elmesélte, hogy a kisfia születésekor a szülésznő megjegyezte, hogy milyen nagy a baba szerszáma! Hihetetlen, de ezek szerint ez tényleg téma!
2011. dec. 27. 22:40
 16/20 anonim ***** válasza:
38%

20:26

Nem kötekedés, de a barátnőid honnan tudják, hogy párodnak mekkora a mérete?

2011. dec. 27. 23:05
 17/20 anonim ***** válasza:
43%
Figyi a párodnak is olyan pici maradt mint a kisfiadnak most???!!!szerintem gondolkozz kicsit!!
2011. dec. 28. 00:05
 18/20 anonim ***** válasza:
20%
Komolyan, mozduljatok kicsit ki, mert már zanzultok. A babámnak nagy, a barátnőim mikor pelusozásnál látták, mosolyogva kérdezték, hogy apukától örökölte e.Poén volt, én nem éreztem, hogy ezen ki kéne akadni.
2011. dec. 28. 07:19
 19/20 anonim ***** válasza:
44%
Egyébként kérdező ne aggódj, nem lesz gond. A kérdésed se kiakasztó, gondolom azért tetted itt fel, mert sokan reagálnak így.Nem tudom miért kell rögtön leharapni valakinek a fejét ezért, nem gondoltak konkrétan a barátnőim bele, gondolom nem foglalkoztak a párom méretével, csak poénból megjegyezték, elég hülyén jöttem volna ki, ha megsértődöm, mivel vagyunk annyira jóban és ismerjük egymást annyira, hogy e mögé semmi többet nem képzelek.
2011. dec. 28. 07:48
 20/20 anonim válasza:
51%

Szia!

Ne aggódj, nem csak téged foglakoztat ez a probléma...Az én kisfiam is elég kicsi ott lent, engem is zavar, érdekelne lehet-e ebből ítélni a felnőttkori méretéhez vagy majd megnő és kész. Nem érdemes itt foglalkozni a rosszindulatú véleményekkel, amikor elöszőr terhesen feltettem a kérdést, hogy tetszik -e valakinek a kisfiam neve /amit terveztünk/ szinte mindenki lehurogott hogy nem. Na ennek ellenére is az lett a neve!

2012. jún. 4. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!