Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fiús anyukák: Kuki méret?

Fiús anyukák: Kuki méret?

Figyelt kérdés
Az újszülött kisfiam kuki méretét kicsinek találom, annak ellenére, hogy a családban nincs méret probléma. Szerintetek ha most kicsi, akkor felnőttként is kicsi lesz? Tapasztalatok, vélemények?
2011. dec. 27. 16:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne törődj ilyenekkel... Amúgy honnan tudod hogy a családban nincs olyan akinek kisebb? Talán láttad apósodét, sógorodét, stb?? Mindenkinek akkora amekkora...
2011. dec. 27. 16:45
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
:)
2011. dec. 27. 16:46
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Újszülöttként még jó, hogy pici a kukija, jelen pillanatban nem való másra, mint pisilésre.

És ha pici marad felnőtt korában, akkor mi van? Nem mindenki szereti a nagy "kukikat".

2011. dec. 27. 16:48
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

:D

A fiam méreteit tekintve is pöttöm még, de azon túl, hogy pisil vele, még másra nem jó:D

Amikor kell majd megnő. Ezen ne aggódj. Most még pici, mert az is nőni fog vele együtt. Sőt, amikor majd kis pókhasú totyis lesz, na akkor tényleg olyan picinek tűnik:D

2011. dec. 27. 16:51
 5/20 anonim ***** válasza:
68%

Hát ne haragudj,de ilyet kiírni??!!!

Soha nem jutna eszembe a fiam kukiját méregetni.

Minden rendben van veled?

2011. dec. 27. 16:55
 6/20 anonim ***** válasza:
41%
Nem,szerintem nincs minden rendben vele....vagy viccel.
2011. dec. 27. 17:26
 7/20 anonim ***** válasza:
71%
Az én fiamnak nagy, még a kórházban a védőnő is megjegyezte. 16 hósan, akkora, mint a 4 éves unokatesójának, akinek átlagos.
2011. dec. 27. 17:35
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez jó...kicsi a gyerek kicsi a kukija. Érdekes, hogy egy lányos anyuka sem írta eddig ki (vagy csak én nem olvastam?), hogy lapos az újszülött kislánya melle, vajon kicsi is marad???

Ekkora ökörséget:DD

Mit aggódsz, majd megnő, az én fiamé is kicsi, az unokaöcsémé is kicsi volt, aztán 3 éves korára akkora lett, hogy csak nézünk:D

Relax anyuka.

2011. dec. 27. 17:44
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

bocs az offért, de honnan tudod mekkora a családod férfi tagjainak? :DDDD

és mire gondoltál, mekkorát szeretnél az újszülöttednek? :)))

2011. dec. 27. 17:54
 10/20 anonim ***** válasza:
12%
Onnan tudhatja, hogy mekkora, mert ilyenkor előjönnek a családtagok, hogy kinek mekkora. Én nem értem, miért ekkora bűn erről beszélni, mi a 65 éves ex főnökömmel röhögve beszéltük meg, hogy melyik babának mekkora volt.
2011. dec. 27. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!