Anyukák, tudnátok olyan immunerősítőt ajánlani, ami étvágyat is növeli?
Figyelt kérdés
16 hónapos a kislányom,orvosi tanácsra kapott immunotrofinát,de közben nagyon rossz evő is.Kb:1 hónapja most egyáltalán nem eszi meg a gyümölcsöket,pedig előtte megette.Így félek,hogy kevés vitamin visz be a szervezetébe.2011. dec. 27. 13:34
1/13 anonim válasza:
Cebiont próbáltad már adni neki?
Ez sok vitamint tartalmaz, és hátha segít a lányodnak. (Kislányomnak mióta adom, azóta sokkal jobban eszik. Lehet nincs összefüggés, de egy próbát megér.)
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy válaszoltál!Vény nélkül kapható?
2011. dec. 27. 13:44
4/13 anonim válasza:
Cebion multi attól megnő az étvágya nyugi :DD
5/13 anonim válasza:
mi is próbáltuk a cebion multit,de a marslakócskák szirup jobban bevált.igaz kétszer annyiba kerül,de jobb is.legalábbis nekünk
6/13 anonim válasza:
Itt több anyukától is olvastam már hogy a Béres cseppek is nagyon jók étvágytalanságra!
Off:nektek nem kell alapból is adni a Cebiont??nekünk doki ilyenkor télen javasolja a napi 3x cseppet minden nap!
8/13 anonim válasza:
nem sima cebion c vitamin,hanem cebion multi szirup,amit írt az egyik válaszoló
9/13 anonim válasza:
Első vagyok: én is a Cebion multit akartam írni.
De amúgy nekünk senki nem ajánlotta, hogy adjak cseppeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!