Volt olyan korszaka a gyerekednek, amikor félt a többi gyerektől?
Az én fiam múltkor odament egy kislányhoz, hosszasan nézték egymást és egyszer csak mind a ketten őrületes sírásba kezdtek.
De nálunk igazából ez kimaradt. Mindig apósomtól visított a gyerek, mert apósomnak körszakálla van és mindig megijedt tőle. :))) De már megbékéltek, 6 hónap alatt elmúlt. (Ez is csak annyi volt, hogy az első órában félt tőle, de a második órában már vígan játszottak együtt.)
:)
Úgy tűnik megvan a megoldás, hogy miért is félős. Kiderült, hogy nem lát jól (egyik szeme +5, másik +7). Nemsokára szemüveget kap, kíváncsi vagyok a változásra.
Egyébként még az is feltűnt, hogy utcán vagy számára ismeretlen helyen nem akar sétálni, de amint hazaérünk az udvarunkban jól elbóklászgat.
13 hos lányom a bajuszos ill. szakállas emberektol fél.
A járkálással mi is ugy vagyunk, mint ti. Ismeretlen helyen nem akar mászkálni vagy inkább ovatosabb. De szerintem ez nem is akkora baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!