Nincs elmaradva a babám?
Picim már majdnem 5 hónapos és fordul hátról hasra, imádja a művirágokat(mindig beszél nekik),de viszont olvastam itt sokatoknál, hogy nyúl a játékokért, vagy bármiért. Ő is megfogja a pelust ezt-azt, de hogy célírányosan egy bizonyos valamiért nyúlt volna, erőlködött volna, hogy elérje még nem láttam. A két kezével sem játszik. BÁr a szájába tuszkolja a kezét.
Aggódom! Ugye nincsen lemaradva szegényem? Tapasztalt már valaki ilyet?
Elfelejtetem még azt, hogy ha meg is fog valamit, még sosem fogta meg két kézzel.
Esetleg még annyit, hogy 36. hétre született 3840 grammal, nem klasszikus koraszülött baba.
szia
szerintem ne aggodj. a lanyom 5 honapos es nyul celiranyosan minden irant, erdeklodik nagyon, de nem fordul hatrol hasra. en meg ezt varom mar nagyon, mert olyan erdeklodo, h mindent meg szeretne fogni, de semmihez sem er el :)
minden baba mas utemben fejlodik, es termeszetes, h egy anyuka azt szeretne, ha mindent egyszerrre tudna a babaja
Szia!
Az én babám is ugyanannyiva született mint a Tiéd, csak Ő 42 hétre.
Azt mondják, hogy a koraszülött babák később csinálják a dolgokat, a túlhordott babák pedig előbb.
Nálunk ez igaz is. Kisfiam 5 hónaposan már forgott mindkét irányba, és a kezét gyönyörűen használta.
Próbáld meg, hogy adsz neki valami nagyon színes kiskönyvet amit tud nézegetni, forgatni, ütögetni. Az én manóm kedvenc játéka egy ilyen kiskönyv. Már teljesen "szétolvasta".
Köszi szépen mindenkinek a választ! Kicsit most megnyugodtam! Azt hittem, hogy csak mi nem tudunk ilyeneket!
Mindenkinek szép napot és jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!