Só nélküli vegetával ízesíthetek?
Figyelt kérdés
Bioboltban vettem, tartalmaz: sárgarépát, fehérrépát, paszternákot, zellert, karalábét, vöröshagymát és még pár olyan zöldséget amit még nem evett. Sárgarépát, paszternákot evett eddig, ezektől semmi baja. Kis mennyiségben használnám csak, főzelékekhez. Kb másfél hónapja eszik mást, 1 hét múlva 7 hónapos.2009. máj. 20. 08:28
1/3 anonim válasza:
Én rendes vegetával csinálom a husilevesét (bár persze nm sokkal) és semmi baja tőle.
2/3 anonim válasza:
Nagyon ügyesen csinálod, hogy biovegetát használsz!! A klasszikus vegeta tele van mindenféle színezékkel és sóval! Nem baj, ha még olyan zöldséget nem evett, amit éppen tartalmaz, hiszen nagyon kevés mennyiségben van benne. Nem lesz semmi baja tőle a Babádnak.
3/3 anonim válasza:
nyugodtan ízesíthetsz, nem is tudtam, hogy van ilyen. Jó ötlet:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!