Vegetával főzhetem 8 hósom krumpliját például?
Figyelt kérdés
A sima enyhén sós kajára fujjog, ha levest főzök, abból megeszi a zöldséget, de amikor csak neki főzök kevés répát, borsót, zöldbabot, ilyeneket, ahhoz lehet-e só helyett vegetát adni? Nyilván azt is mértékkel gondolom.
Ha igen, van különbség mondjuk a Lidl-ben kapható, és a bio vegeta között? Melyik jobb?
2011. márc. 17. 10:51
1/4 anonim válasza:
De ha megeszi a levesből, akkor mért főzöl neki külön. Nyugodtan adhatod már neki azt amit a ti levesetekből kiszedsz. Én nem főzőcskéznék neki a helyedben.
2/4 anonim válasza:
Szia! Ezekben szinte mindben van só és ízfokozó, amit pedig ilyen pici korban (és később is) jobb elkerülni. Nézd meg az összetételét mielőtt megvennéd, létezik olyan bio változat, ami valóban csak a szárított zöldségeket tartalmazza, sót, egyéb adalékot nem. Mi pl ilyet használunk, azt simán adhatod az ételéhez.
3/4 anonim válasza:
nem jó ízesítés nélkül adni a babának?
4/4 anonim válasza:
én 2 naponta főzök levest, zöldséglevest, borsólevest, tésztalevest, húslevest, stb. ennyi idősen már azt ette a babám. ha úgyis főzöl magatoknak, főzz sűrűbben levest, legalább nem kell 2-3 félét főzni :)
vagy ha csak neki akarsz főzni tegyél bele petrezselymet, pici sót, egy darab májat vagy csirkemellet, hagymát, paradicsomot és finom íze lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!