Rakott krumpli krumpliját és tojását eheti 1 éves babám, ha füstölt kolbásszal készül? Holnap ez lesz az ebéd, de tartok a füstölt dologtól. Csináljak majd neki külön valami neki való főzeléket, vagy ehet ebből is?
Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 20:50
1/14 anonim válasza:
Megkóstolhatja, de nem egy ebédni mennyiséget.
2/14 anonim válasza:
Hagyj a tepsi végében egy csíkot ahová nem teszel kolbászt, csak krumplit meg tojást, meg tejfölt, és akkor abból a részből ehet a baba is.
3/14 anonim válasza:
Ha ízlik neki,akkor adhatsz neki annyit,amit megeszik. A kolbász nem annyira füstös ízű,hogy bármi baja legyen tőle. Csak,ha nagyon zsíros,akkor a levéből ne kapjon.
4/14 anonim válasza:
Szerintem is kaphat, de a tojással óvatosan, csak a sárgáját adnám neki...kolbászt pedig egyáltalán nem.
5/14 anonim válasza:
Nyugodtan adjad, (kolbász nélkül), biztos fog ízleni neki.
6/14 anonim válasza:
Az én lányom már 9 hónaposan is ette mindenestől. Nem lett tőle semmi baja. Most 16 hónapos,és mindent eszik.
7/14 anonim válasza:
Én 1 év körül úgy csináltam a rakott krumplit, hogy a tepsi szélén kihagytam egy csíkot, ahova kolbász helyett füstlit tettem, a tojásból meg csak a sárgáját. Így ette a lányom, nagyon szerette.
8/14 anonim válasza:
Szia! A zsírosabb részből szerintem se adj túl sokat, de amúgy nyugodtan eheti már 1 éves kortól a tojás fehérjét is, nemcsak a sárgáját. Gondolom, már babapiskótát, esetleg rendes piskótát kapott már a babád, akkor már kiderült volna, ha allergiás lenne a tojásfehérjére. Minden jót, üdv, 14 hónapos kisfiú anyukája.
9/14 anonim válasza:
Érdekes, nálunk is rakott krumpli lesz holnap, már fő hozzá a krumpli meg a tojás:)Na meg húsleves, az már kész! És nekem is egy éves a babám, most fog először kapni a rakottból.
Én mindig lecsó kolbásszal csinálom, azt nem adok neki csak a krumplit, tojássárgáját és tejfölt. Talán a kolbász puhább részét adnám neki ha nem lenne előtte hús a leveshez.
Majd beszéljük meg, kinek hogy ízlett!:)
10/14 anonim válasza:
én virsivel szoktam csinálni, kolbászt csak így immel-ámmal teszek bele, az íze kedvéért. szerintem te is csinálhatod így egy kicsit "lájtosabbra", vagy jó ötlet, hogy az egyik sarkába teszel neki virslit és azt kapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!