Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vigyem az ügyeletre? Kisfiam,6...

Vigyem az ügyeletre? Kisfiam,6 hónapos, tenap óta elég taknyos, de ma már köhög is. Nem csúnyán, csak néha köhint egyet egyet. Nincs láza, vidám, játszik, gügyög.

Figyelt kérdés

Az éjjelek rémesek persze, mert szívjuk az orrrát, mert nem igen tud aludni, így mi sem. De ez lényegtelen:-)Eddig nem aggódtam, de most, hogy elezdett köhögni megfordult a fejemben, hogy talán vinnem kellene egy orvosnak megmutatni. Felhívtam a körzeti orvost, ő lerázott, azzal, hogy valószinüleg fogzik, azért nincs más baja. Mondjuk ő egy távgyógyító:-D Tehát távolról is simán mond diagnózist. úgy, hogy nem is látta a gyereket:-D

Most tényleg tanácstalan vagyok, elvinnétek?

2011. dec. 24. 16:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, ha rossz a lehellete és nem is eszik úgy, ahogy szokott, akkor esélyes hogy fáj a torka. Első körben próbáld felhívni az ügyeletet, kérdezd meg mennyien vannak, ha nincsenek sokan, akkor vidd le inkább, és Te is megnyugszol.

Calcimusc-ot irass fel, az sajna receptköteles, és nézzék meg a torkát is.

Ameddig nem lázas, addig nem biztos hogy fogtok antibiotikumot kapni, de sajna mi októberben mentünk ezen keresztül a fiam sem volt lázas, viszont a torka és a mandulája olyan gyulladt volt, hogy azonnal kaptunk antibiotikumot, és csak csodálkozott a doki hogy nem lázasodott be még a gyerkőc...

Egy megnézést megér, mindenki nyugodtabb lesz:)

További szép karácsonyt Nektek!! És gyógyuljatok!

2011. dec. 25. 07:52
 12/17 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm.

Igen, már hívom is az ügyeletet.

2011. dec. 25. 08:02
 13/17 A kérdező kommentje:
Be kell vinni.
2011. dec. 25. 08:23
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia, én is írtam tegnap.

Hogy vagytok, mit mondtak az ügyeleten?

2011. dec. 25. 13:01
 15/17 A kérdező kommentje:

Írt fel a doki fenistil cseppet neki, meg valami köptetőt, de azt nem tudtam kiváltani, ami nem is nagy baj..utálom a köptetőket, és annyira nem is köhög, hogy az nélkülözhetetlen lenne.

A torka kicsit piros, adnom kell neki a fenistilt 2x naponta, és ha szükséges akkor a nurofent. De nem tudtam megkérdezni, hogy mit jelent a "szükséges"? Ha lázas? Gondolom akkor...

Sok folyadék, alvás.

Valószinüleg a 6 hónapos státuszon kapta el az orvosi rendelőben. De most már mi is kivagyunk fektetve, algopyrin, neocitrán, strepfen-en élünk reggeltől:-) Ami mindegy...csak neki ne legyen baja:-)

2011. dec. 25. 13:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen, gondolom, láz esetén kell a Nurofent adni. Remélem, hamar túl lesztek a betegségen, jobbulást Mindannyiótoknak!
2011. dec. 25. 18:50
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi, szép karácsonyt Nektek:-)
2011. dec. 25. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!