Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7hónapos kisfiam minden jel...

7hónapos kisfiam minden jel nélkül belázasodott? Se nem köhög se nem folyik az orra? Mitöl lehet vigyem az ügyeletre?

Figyelt kérdés
délután 38,5 volt adtam lázkupot este megint 38 most 37,7
2009. jan. 3. 21:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Én elvinném a helyedben. Nem lehet tudni, lehet hogy valami vírus, de lehet, hogy csak a foga jön.
2009. jan. 3. 21:51
 2/6 A kérdező kommentje:
még nincs fogacska de már nagyon ki kivánkozik,3 napja folyamatosan a szályába a keze.szerinted várjak reggeli?olyan tanácstalan vagyok
2009. jan. 3. 21:59
 3/6 anonim ***** válasza:
ez a foga miatt van! ne aggodjal de ha nem tudsz megnyugodni akkor vidd el ot az ugyeletre!
2009. jan. 3. 22:00
 4/6 A kérdező kommentje:
tudom hogy baromságot kérdezek de honnan gondoltad hogy a foga miatt?
2009. jan. 3. 22:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia, laz 39 tol van babaknal, ez csak hoemelkedes ami altalaban a fogacskak okoznak foleg hogy semmi mas baja nincs. Ne aggodj, adj neki sirupot az a hoemelkedesere is jo es egy kicsit fajdalomcsillapit is. Orvossal azert konzultalj!

Jobbulast!

2009. jan. 3. 22:10
 6/6 A kérdező kommentje:
akkor hétfőn elviszem dokihoz
2009. jan. 3. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!