9,5 hós baba ehet már bolti gyümölcsös joghurtot?
Ja és még 1 kérdés:
Meg szoktátok picit melegíteni a joghurtot, túrót mielőtt eszi a baba? Vagy hűtőből kivéve egyből kapja? Mert én így túl hidegnek találom számára.
Nem adok neki boltit, tele van ízfokozókkal, meg színezékekkel, tartósítószerekkel. Inkább itthon teszek a natúr joghurthoz gyümölcsöt, kekszet, gabonát. Meg a túróhoz is.
És nem melegítem. Mindig reggelire kapja. Amikor hallom, hogy felébredt, akkor elkészítem gyorsan. Aztán még játszik kicsit az ágyában, utána öltözés, tisztába tétel, kimegyünk a nappaliba, ott is pakol kicsit. Így mire jön a reggeli ideje, már megmelegedett kicsit szobahőmérsékleten.
Nekem 11 hónaposak a gyerekek, és nem adok boltit. Még pár hónapig biztosan várok, a bölcsiben meg már úgyis fognak nekik boltit adni és nem biot...
Szóval nálunk natur joghurt gyümölccsel vagy babajoghurt van. A babajoghurtot nem kell hűteni, így az alapból szobahőmérsékletű. A natur joghurtot evés előtt hamarabb kiveszem a hűtőből, hogy ne legyen hideg.
Én adok Neki, mert szereti ...
Picit langyosítva, illetve, ha időben eszembe jut, akkor keveszem előre a hűtőből. A Babám a Danone-t eszi, mindenféle változatban.
Danone-t NEEEEEE!!!!!Tele van minden művacakkal!A lehető legrosszabb választás!
Én is inkább natút joghurt plusz gyümi de ha ritkán kap akkor Zott-os joghurtot az nincs tele E betűkkel és ízfokózókkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!