Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tud a 3 hónapos babátok?

Mit tud a 3 hónapos babátok?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy mennyit eszik-alszik? Miket tud? Hány kg? Lehet adni a tápszeren kívül már valamit?
2011. dec. 23. 17:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Most már kicsit nagyobb. 3 hónaposan oldalra fordult, szépen tartotta a fejét, figyelgetett, gagyarászott, szorított mindent, amit megkaparintott. Éjjel kb. 10 órát alszik, napközben 1-2 órákat, összesen kb. 15-16 órát.

5x eszik kb. 150 ml-t (5 kanál tápszerrel), de este kicsit többet. Én kínáltam pár kanál almalével és ízlett neki. Most elmúlt már 3,5 hónapos, azóta is rengeteget fejlődött: pl.hasról-hátra fordul, ajakhangokat gyakorolgat, ügyesedik a keze is, és többet is eszik. Most már lehet adni neki kevés tejpépet az orvos szerint, de nem igazán jött be neki. Akkor 6300 gramm volt, volt 6900.

És a tiéd? Nem összehasonlítás miatt kérdem, remélem te se. Csak érdekel.

2011. dec. 23. 19:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Az enyém 2 hét múlva lesz 3 hónapos. Pár napja vettem észre hogy kezd gagyarázni vagy ilyen furcsa hangokat ad ki. A fejét már ügyesen emeli de olyan 10-15 perc múlva már kifárad. Egy nap kb 7-8 szor eszik 120-150et. (tápszer) Éjszaka is felkel párszor és max 5 órát alszik de ez is csak kétszer volt. Általában 3-4óránként fel kel mert éhes. A fiam 3850g-al született és most 5800g.
2011. dec. 23. 20:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Próbálj neki este többet adni. Nekem ez mindkét gyereknél bevált.
2011. dec. 23. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!