Miket tud már a 3 hónapos babátok?
Az enyém nagyon huncut. :)
Rengeteget mosolyog, egyedül is szépen "eljátszik", két kézzel fogja a cumisüveget és úgy iszik belőle, folyton leveszi a zokniját mióta felfedezte a lábacskáit aminek én nem igazán örülök. :)) Szépen tartja a fejét, érdeklődő.
Az elalvás még nem minden esetben megy egyedül, mert anyára mindig szükség van...:)
Az enyém is állandóan mosolyog, hangosan sikongatva kacag, nagyon sokat "beszélgetünk", elég kommunikatív. :) A fejét szintén szépen tartja, ha hason van, teljesen kinyomja magát, úgy nézelődik.
Mostanában mindent jól megvizsgál a kis kezeivel, a kedvence a popsitörlő csomagolása. :)
Elég szépen eljátszik magában, tegnap nagyon büszke voltam. Csak este 6kor kezdett kicsit nyűgös lenni, akkor járkáltunk vele picit. Egyébként egész nap le volt téve, hol a kiságyba, hol a pihenőszékbe, stb. (ez nálunk nagy szó, mert a kedves anyósomék rendszerint felkapatják, és minden egyes látogatás után napokig csak kézben akar lenni a pici)
Az alvás nekünk nagyon megy szerencsére. Mióta elmúlt a hasfájás, azóta magát altatja. Délelőtt alszik 1 órát, délután 1-3 órát, mikor hogy esik neki jól. Aztán este fürdés, hami, és alvás. Reggelig fel sem ébred.
Szerintem ne izgulj, minden babanak mas a fejlodesi uteme. Lehet, hogy a Ti babatok is mar csinalni fogja ezeket 1-2 het mulva. :)
En sem azert tettem fel a kerdest, hogy osszehasonlitgassuk a picurokat, csak kivancsi voltam, hogy masok ennyi idos babaja miket csinal mar. :)
Ne aggodj, mindennek eljon az ideje, van akiknel picit kesobb van akiknél picit hamarabb.
Jo babazast kivanok Neked is!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!