Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor díszítitek a karácsonyfá...

Mikor díszítitek a karácsonyfát? 14hós a lányom és úgy gondoltam ma este (23-án) feldíszítjük, hogy mire 24-én felébred már ott legyen a fa az ajándékokkal.

Figyelt kérdés
Másnap ebédre a nagyszülőkhöz megyünk,ezért gondoltam így:)
2011. dec. 23. 09:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nálunk hagyomány, hogy 23-án díszítünk, azonban, én már tegnap éjszaka feldíszítettem a fát, mert az alvásideje kevés lett volna ma rá. Ma este-éjszaka pedig a francia salit, rántott húst, fasírtot akarom előkészíteni, hogy holnap már csak kisütni kelljen, illetve porszívózni, felmosni, ágyat áthúzni. Bőven elég lesz ez is, mert délig kész kell, hogy legyek, mert alvásidőben nem tudok semmit csinálni, mire meg felébred már lassan a Jézuska jön, és nem melózni akarok.

Na meg nem utolsó sorban nagyon kíváncsi voltam, hogy hogy tolerálja a fát. Tavaly még kicsi volt le se bagózta, de most 21 hónapos mindenhova mászó, mindent tépkedő örökmozgó.

Műfenyőnk van, majd' 2 méteres és a földön áll. Reggel mikor meglátta, mondta, hogy szép, majd elkezdett sírni. Félt tőle, de már megbarátkozott vele, és nagy örömömre abszolút nem babrálja.

Kellemes ünnepeket mindenkinek.

2011. dec. 23. 12:49
 12/17 anonim ***** válasza:
Mi ma reggel díszítettük együtt a másfél éves lányommal,mert apa ma van itthon,holnap dolgozik.Ma este jön a Jézuska is.Mert holnap meg mindkét nagyinál jön majd,és az úgy sok lesz egyszerre:).
2011. dec. 23. 12:52
 13/17 anonim ***** válasza:
Mi ma délután díszítjük a fát, együtt a gyerekekkel (3 éves és 14 hós).
2011. dec. 23. 13:41
 14/17 anonim ***** válasza:
Mi holnap díszítünk, mire felébred a déli alvásból a 2 évesünk, addigra kész lesz.
2011. dec. 23. 16:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Ez még nekem is fejtörés. Apa szerint együtt kéne. SZerintem a fát is a Jézuska hozza. Szóval én ma éjjel feldíszíteném, dehát nálunk a gyerkőc minden éjjel felébred és tutira kiszúrná. Szóval tanácstalan vagyok.
2011. dec. 23. 16:41
 16/17 anonim ***** válasza:
mi holnap az ebéd utáni alvás alatt dísztjük fel a fát:)
2011. dec. 23. 21:58
 17/17 anonim válasza:
Mi mindig 24-én díszítjük,és szenteste (24-én) jár a Jézuska! Szerintem úgy meghitt az ünnep. Nem tudnék elképzelni egy olyan ünnepet,ahol 23-án jár a Jézuska...Nálunk mindig úgy van ,hogy este későn jön a Jézuska,az ajándékbontás után megyünk az éjféli misére:)
2012. dec. 23. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!