Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi pénzt költetek a...

Mennyi pénzt költetek a kicsitekre havi lebontásban?

Figyelt kérdés
2009. máj. 19. 15:03
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
nekünk kb havi 15.000Ft, 13 hónapos, korábban kevesebb volt, de most egyre inkább velünk eszik, ugyhogy újra csökkenni fog az összeg
2009. máj. 20. 10:17
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is kb 15-16ezerbe van a gyerkőc, ebbe benne van a popsitörlő, pelenka, fürdetőkenőcs, tápszer, tea, főznivaló, 1-2 bébiétel. Ha rucit, játékot is veszek, akkor lesz a vége kb 20ezer.

8 hónapos a pici

2009. máj. 20. 10:26
 33/38 anonim ***** válasza:
4hós/15ezret
2009. máj. 22. 11:09
 34/38 anonim ***** válasza:
huhh, de irigylem azokat az anyukákat, akik 15ezerből kihozzák a gyereket. én annyit a kukába kidobok szerintem a kaják alkalmaval. ha-s tápszert eszik és tejpépet, csak ezért a kettőért 8400-ftot fizettem a gyógyszertárban. és egy hónapra ez nem elég. ezen kívül pelenka, ilyenek. ja és ha meg van fázva, és hasonlók, akkor repkednek az ezresek a gyógyszertárban. bébikaja, minden nap friss gyümölcs. Gratulálok a 15ezerhez, komolyan! én sem veszek össze minden hülyeséget a gyereknek, csak ami szükséges, igaz abból az akár drágább márkát is megveszem, ha azzal vagyok inkább megelégedve. nagyon rossz evő, nagyon sok kaját meghagy, dobhatom ki sajnos. akár saját főzés akár bolti, azért elég sok megy a kukába nálunk, főleg most, hogy fogai bújnak. Mindenkinek jó babázást kívánok, és azt, hogy mindig annyit tudjon a babára költeni, amennyit csak szeretne:-)
2009. máj. 22. 14:18
 35/38 anonim ***** válasza:
Én 1985-ben szültem,s akkor még mostam a pelenkát.Volt papirpelenka,de azt csak akkor használtam,ha mentünk valahová.Most már örülök,hogy azt használtam,mert a fiuk nemzőképességét csökkenti a mai pelenka,mert a heréket 36fok fölött tartja,s ez kárositja a sejteket.Egészségesebb volt a textilpelenka.Lehet,a ti fiatok már steril férfi lesz!
2009. máj. 22. 20:27
 36/38 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó!Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni,akkor inkább ne írj!Sztem sokan nem kíváncsik a "mitől lesz steril a fiam" című eszme futtatásodra.BOCS.
2009. máj. 22. 20:34
 37/38 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Az utolsó előtti válaszadónak címezve:én pedig '85-ben születtem és édesanya szerint az akkor használt textilpelusok sokkal rosszabbak voltak,nem szellőztek,folyton átáztak.Mindegy is,nem erről volt szó,áááá
2009. máj. 23. 08:54
 38/38 anonim ***** válasza:
Hm...textilpelenka a legolcsobb.Kamillatea a fürdövizbe,ivásra,Neogranormon kenőcs a popsira,egy csont a kezébe,és eszi azt,amit mi.1 éves.És mindenki boldog.
2009. nov. 30. 19:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!