Mivel kell bekrémezni a lázmérőt hogy ne fájjon annyira a babának a mérés?
Figyelt kérdés
2011. dec. 22. 19:19
1/13 anonim válasza:
Avval a popsikrémmel ami neked van, mindegy milyen.Én Sudocremet használok.Úgy nem fáj neki.
2/13 anonim válasza:
Én popsikrémmel kentem be. Könnyebben csúszik.
3/13 anonim válasza:
Én is popsikrémmel szoktam bekenni.
5/13 anonim válasza:
Én fülbe mérem, és ha alszik, észre sem veszi
6/13 anonim válasza:
Fülben lázat nem lehet mérni, technikai okokból sem.
Egyébként popsikrémmel, de szerintem kimondottan fájni nem fájhat neki a mérés. Ha fáj neki, akkor én rákérdeznék az orvosnál.
7/13 anonim válasza:
Én a gyógyszertári napraforgó olajjal + a posit is bekenem vele picit olyankor (mármint a végbélnyílást).
8/13 anonim válasza:
soha nem mértem még a fenekében,mindig hónaljban.elmúlt két éves
9/13 anonim válasza:
"Fülben lázat nem lehet mérni" - de lehet. Létezik fülhőmérő is. Nekünk is van.
Kérdező, amúgy egyetértek az előttem szólóval, nem szabad fájnia krém nélkül se.
10/13 anonim válasza:
Soha nem krémeztem semmivel, de még egyetlen egyszer sem jelzett nem hogy fájdalmat, még kényelmetlenséget sem egyik gyerekem sem. Ha fáj neki, ott komoly bajok vannak szerintem. Nem feltétlenül a gyerekkel, hanem rosszul rakjátok be neki vagy nem tudom, de egyáltalán nem szabadna fájnia picit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!