Ha szopi közben bekakil a babám, eltérhet a mérés eredménye?
Ne nevessetek ki,lehet,hogy teljesen buta a kérdés de van aki azt mondta nekem,ha szopi közben kakil a baba,akkor nem a valós szopizott mennyiséget mutatja a mérleg.
Így van ez és ha igen akkor mekkora lehet az eltérés???
Köszi előre is a válaszokat!
Szép napot nektek!
Szerintem nem.
Hisz, ha belegondol az illető, ugyan ott van a súly, csak nem belül, hanem kívül. :)
Persze úgy értem, de gondolom Te is, hogy nem cserélsz pelust a szopi utáni mérés előtt.
Ha azt akarod megmérni, mennyit szopott a baba, akkor szopi előtt méred először ruhástól, aztán szopi után ugyanabban a ruhában, pelenkában. Így azt az eredményt kapod, amit ténylegesen szopott, mivel így mindegy, hogy a kaki még a beleiben vagy már a pelusban van.
Ha a súlygyarapodását szeretnéd követni, abban egy kaki nem sokat változtat. Esetleg annyit tehetsz, hogy mindig ugyanabban az időben, pl. fürdés előtt méred.
Köszönöm Lányok!
Én is igy gondolom,hogy nem kellene eltérnie attól,hogy az "anyag":)kint avagy bent van:)
Kedves 3.válaszoló..igen a szopizott mennyiségről van szó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!