Fontos, hogy kislány babának fülbevalója legyen már újszülött vagy picibaba kortól?
Iszonyú fontos :)
Az én lányom 2 éves, és még mindig nincs neki. Lehet, hogy nem is akar majd, majd ő eldönti.
Nem
az enyémnek nincsen és még ö nem akarja nem is lesz.
nekem a kopasz kisbabák fülbevalóval olyanok mint a kismajmok a cirkuszból. majd ha lesz oka pl elkezdi érdekelni a nyaklánc, karkötö akkor kaphat fülbevalót is, nem vagyok ellene. de nekem nem tetszik.
Első lányomnak 3 hónaposan lövettük ki a fülét. Hát nem sok értelme volt. Ahogy nőtt, rossz helyre került a lyuk, újat kellett neki lövetni 12 évesen.
A kisebbiknek nem is vállalták 1 évesen sem, mert lenőtt fülcimpája van, így egyelőre annyira kicsi a hely rajta, hogy gyakorlatilag nincs hová rakni a fülbevalót.
Oly annyira fontos, hogy én 18 éves koromban rakattam bele magamnak. Addig nem volt fülbevalóm.
5 éves korom óta úsztam versenyszerűen, majd más sportot is folytattam.
Én csak örülök, hogy nem kellett azzal bajlódnom.
Lányomnak sincs még fülbevalója (5 hónapos), majd lesz. De még nem jött el az ideje.
11:42-es vagyok.
Amúgy nekem a védőnő se ajánlotta anno, mikor még terhes voltam, mivel a csecsemők főleg hason, majd később minden felfedezés közben eléggé aktívak. Így simán kiszakíthatják a fülükből a fülbevalót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!