Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól lehet kivinni egy...

Mikortól lehet kivinni egy újszülött babát ilyen idöben?

Figyelt kérdés
2011. dec. 13. 09:40
 1/8 anonim ***** válasza:

nem tudom milyen az idö, de megfelelö öltöztetéssel és védelemmel elsö naptól kilehet vinni.

ha szél fúj vagy nagyon elzárva vagy sehogy.

ha nagyon hideg van figyelni kell hogy alulról se fázzon.

2011. dec. 13. 09:41
 2/8 alaszka ***** válasza:
Első naptól én nem vinném ki. Télen kb. 4-5 hetes kortól, előtte pedig az ablak előtt felöltöztetve lehet vele levegőzni. Aztán először 5, majd 10, majd 15-20 percre, fokozatosan. Ha ködös nagyon az idő, elég 5 perc is.
2011. dec. 13. 10:10
 3/8 anonim ***** válasza:
1 hetesen már kiviheted nyugodtan, előtte pedig szellőztetni a szobában, hogy szokja. Ha kiviszed, akkor a babakocsi aljába pléd, rá a baba jól felöltöztetve de nem túl öltöztetve! betakarva. Az arca elé tehetsz a kupolára egy ruha pelust és mehettek. Jót fog neki tenni. Ilyen nyirkos időben sokáig nem, de ha szép idő van, akkor tovább is kint lehettek.
2011. dec. 13. 10:25
 4/8 anonim ***** válasza:

Nyári babám van, őt rögtön kivittem, de ha most születne, tuti betartanám a fokozatosságot. Szobában, nyitott ablak mellett, majd kicsit az erkélyen, és aztán le.

És tudod, ha köd van, nem szabad kivinni. A legjobb, ha -legalább minimálisan is, de- süt a Nap.

2011. dec. 13. 10:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Meg persze ha nagy szél van, akkor sem, de ezt úgyis tudod, csak kihagytam az előbb :)
2011. dec. 13. 10:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a lányom december 4-én született!2 éve!Akkor is kb ilyen jóidő volt!

2 hét után mondta a doktornő hogy kimehetünk,de 1 hetes korától kellett szellőztetni az ablaknál!Én ott tartottama fokozatosságot a szellőzésnél...5perc 10 perc 15 majd 20!Ez ment egy hétigaztán mentünk sétálni,ott úgy bealudt,hogy nem volt szívem hazavinni 20 perc után úgyhogy mi 50-et sétáltunk elsőre!

Tilos kivinni: Párás esős időben, szélben, és minusz 5 fok alatt az újszülötteket!

2 éves kislány és 19 hetes pocakcsajszi anyuja

2011. dec. 13. 12:31
 7/8 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat, máris okosabb lettem :)
2011. dec. 13. 14:07
 8/8 anonim ***** válasza:
2 hós babámat első naptól viszem minden nap. Doktornénije szerint -10 fokig kötelező a napi séta.
2011. dec. 30. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!