Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek lesz fennakadás a...

Szerintetek lesz fennakadás a postán a csomagokkal így karácsony előtt?

Figyelt kérdés
3 napja várom a gyerekeim játékát egy webáruházból,már hétfőn postára adták,és ma sem jött.Ezen kívül 2 vaterás csomagom van,aminek karira oda kell érnie(ma adtam fel).
2011. dec. 21. 13:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
nem lesz fennakadás, VAN:-( ráadásul a csomagkézbesítők újabban már az értesítőcetlit sem dobják be, felvettem 1 hét késés után a kapcsot az eladóval (akinek ez az utóbbi hónapban a 6.postai eltűnéses története) kinyomtattam az ő szelvényét, lekövettem a posta honlapján és kiderült h már 4 napja ott a csomag náluk, csak nekem kellett volna ezt megérezni...de ugyanígy szívtam 1 hetet a GLS-el...ott meg elkeveredett, mi mentünk érte a gls helyett.És elvileg az ember azért rendel, h neki ne kelljen mászkálni miatta...
2011. dec. 21. 17:31
 12/19 anonim ***** válasza:
Én szombaton adtam fel csomagot és hétfőn Màr meg is kapták
2011. dec. 21. 19:05
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem tegnap adtak fel játékokat ajánlott levélként és ma meg is kaptam!
2011. dec. 21. 21:34
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat,megkérdeztem a postán mikor feladtam a csomagot,és azt mondták,pénteken kiviszik.Hát majd meglátjuk..

A futárral már a múlt héten én is úgy jártam,mint az utolsó előtti válaszoló,megkérdeztem,mikor itt volt h miért nem telefonált,azt mondta azért,mert dugig vannak csomagokkal,nincs most erre ideje.Ill. azt is mondták a központban,h a webáruház(ingyen szállítás volt, polc.hu),nem rendelte meg ezt a szolgáltatást(mármint h felhívjon ha nem vunk otthon).

Tavaly a DPD futárszolgálat nem is hozta ki a csomagunkat,ledobta a telephelyen és otthagyta,24.én autózott be a férjem érte és vette át az ügyeleten,különben ajándék nélkül maradtunk volna:(

Idén ezt el szerettem volna kerülni,hát kétesélyes h sikerül e..

2011. dec. 21. 22:28
 15/19 anonim ***** válasza:
Hát jó, hogy írtad kedves kérdező, hogy a polc.hu-val hogy jártál. Én írtam korábban, hogy könyvet rendeltem, hát a polcról rendeltem, de szerintem nem is adták fel. Remélem azért karácsonyra ideér, nem szeretnék én sem a GLS után kajtatni. De nem értem, akkor miért nem írják ki még ma is, hogy egy napos a szállítás.
2011. dec. 21. 23:03
 16/19 A kérdező kommentje:
Én írtam az ügyfélszolgálatnak,h micsoda dolog,hogy 1 napos szállítási határidőt reklámoztak,és még 3 nap után sincs itt a csomag,mire visszaírtak,h már rég feladták,volt is a futár nálunk,csak nem voltunk otthon.Szóval ők nem voltak bűnösek.Télapókor és utána egy héttel rendeltem tőlük,mindkétszer valóban itt volt 1 nap alatt.Írj nekik te is,sztem feladták ők,csak a futárszolgálat bénázik!
2011. dec. 21. 23:09
 17/19 anonim ***** válasza:
Én felhívtam ma a polc.hu ügyfélszolgálatát és ott azt mondták, hogy a karácsony miatt el vannak havazva ők is és a futárszolgálat is, ezért csak holnapra tudják vállalni a szállítást. Ebből vontam le azt a következtetést, hogy el sem küldték. A futár szerintem nem volt nálunk, mindig ugyanaz a srác jön, már többször is rendeltem a polcról és mindig meg is kaptam másnap. Pont emiatt a rendelés miatt nem mentem tegnap sehova, otthon dekkoltam egész nap.
2011. dec. 21. 23:16
 18/19 A kérdező kommentje:
Kérd el a srác telszámát,így mindig tudsz vele egyeztetni,h mikor jön.Hozzánk is mindig ugyanaz jön.
2011. dec. 21. 23:35
 19/19 anonim ***** válasza:

Igen, ez jó ötlet, remélem holnap jön és akkor elkérem tőle a számát. Bár délelőttre anyósomat fogtam be "őrködni", meg a gyerekre vigyázni, mert el kell még intéznem pár dolgot.

Remélem mindenki megkapja, amit várt és nagyon boldog karácsonyt mindenkinek!

2011. dec. 21. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!