Szerintetek lesz fennakadás a postán a csomagokkal így karácsony előtt?
Köszi a válaszokat,megkérdeztem a postán mikor feladtam a csomagot,és azt mondták,pénteken kiviszik.Hát majd meglátjuk..
A futárral már a múlt héten én is úgy jártam,mint az utolsó előtti válaszoló,megkérdeztem,mikor itt volt h miért nem telefonált,azt mondta azért,mert dugig vannak csomagokkal,nincs most erre ideje.Ill. azt is mondták a központban,h a webáruház(ingyen szállítás volt, polc.hu),nem rendelte meg ezt a szolgáltatást(mármint h felhívjon ha nem vunk otthon).
Tavaly a DPD futárszolgálat nem is hozta ki a csomagunkat,ledobta a telephelyen és otthagyta,24.én autózott be a férjem érte és vette át az ügyeleten,különben ajándék nélkül maradtunk volna:(
Idén ezt el szerettem volna kerülni,hát kétesélyes h sikerül e..
Igen, ez jó ötlet, remélem holnap jön és akkor elkérem tőle a számát. Bár délelőttre anyósomat fogtam be "őrködni", meg a gyerekre vigyázni, mert el kell még intéznem pár dolgot.
Remélem mindenki megkapja, amit várt és nagyon boldog karácsonyt mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!