Szerintetek lesz fennakadás a postán a csomagokkal így karácsony előtt?
nekem se jött meg a csomim én is rendeltem....
talan holnap
hát ha ma adtad fel szerintem nem fog odaérni karácsonyra.
én hétfön adtam fel Németországban nagymamámnak a csomagot, remélem péntekig oda ér. de azért nagy reményt nem adok rá.
azon gondolkodtam, hogy hétfön délután elkerült a frankfurti központba ment magyarországra kedden, így ha minden igaz kedden este már a biatorbágyi elosztóba kellett lennie. szerdán szétvállogatják, de ha nincs elég személyzet akkor akár egy hetet is ülhetnek rajta. de tegyük fel szerdán szétvállogatták, és csütörtökön autóra teszik akkor még aznap a fluba ér és pénteken kiszállítják.
amúgy múlthéten adtam fel képeslapokat hétfön azok szerdán megkapták (ez is Németországból).
én se hinném, hogy megérkezik ha ma adtad fel.
én tegnap adtam fel, azt ígérték péntekre kint lesz :)
Szia!
Nekem 14-én adtak fel egy csomagot,még nem ért ide.....
Már többször hivtam a postát,azt mondták mindig,h rajta van a kocsin,ma ki kell hozniuk,a türelmemet kérik.Szerintem amit ma adtál fel,az nem fog odaérni,de láttunk már csodát :)
normál esetben 2 nap a sztenderd csomag, de most a karácsony miatt nem valószínű, hogy 2 nap alatt ki tudják vinni, szombaton meg már nem dolgoznak :(
persze azért van remény még, de én nem hinném... :(
Én ezért kértem teszveszes csomagot futárszolgálattal. Zuglóban adták fel tegnap délután, ma délben hozták (borsod megye). És 300 Ft-tal fizettem többet, mint ha postán kértem volna. Ha ma adtad fel, nem hiszem, hogy péntekig odaér, max. ha elsőbbségivel adtad fel... :(
Én webáruházból is úgy rendeltem, hogy nem postával szállítanak, hanem ők is futárszolgálattal, így a megrendelést követő 2. munkanap már hozták is és plusz költség sem volt, mert 7000 Ft feletti vásárlásnál ingyen hozták ki.
Barátnőm is úgy gondolta, hogy csúszás lehet a csomagokkal így karácsony előtt, ezért hétfőn adta fel a kislányomnak szánt karácsonyi ajándékot. Ma megkaptuk...
Viszont jártam már úgy, hogy december elején feladtam egy karácsonyi képeslapot, barátnőm január 3-án kapta meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!