Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van 7,5 honapos babám és...

Van 7,5 honapos babám és sajnos babás barátaim nincsenek, jo lenne találni barátot akivel megbeszélhetem a mindennapi dolgokat. De hol? Probáltam több forumon, semmi eredmény! Pécsi vagyok és ugy látszik senki nem akar barátkozni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ha valakinek van ötlete,vagy esetleg pécs kertvárosbol itt van és olvas irjon,privit is akár.
2009. máj. 19. 08:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
annyi jelentkező van! nem hiszem, hogy v.kivel ne tudnál összejönni! egyébként már hónapok óta írogatsz ugyanebben a témában. hogyhogy eddig nem tudtál összeismerkedni senkivel?
2009. máj. 19. 17:17
 12/12 anonim ***** válasza:

Utolsónak:lehet hogy nem tudta,hogy fogjon neki.

Amúgy hasonló gondom van nekem is.Mondjuk neten még nem próbáltam,de itt a környékünkön nekem se sikerül ismerkedni...Valahogy nincs olyan anyuka/szituáció,amikor "leszólíthatnék" bárkit.Bocs az off-ért...

Segíteni nem tudok,messze lakunk Tőled,én veresegyházi vagyok :(

2009. máj. 19. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!