Milyen kérdéseket írnának ide ki babáink, ha ők is tudnának kérdezni?
Miért nem érti meg az anyukám, hogy nem a kiságyban akarok aludni, hanem az ölében, miközben ringat?
:)
Miért nem ehetem meg a wc papír gurigát?
Miért nem kaphatom be a kutyánk farkát?
Miért nem vehetem le anya szemüvegét?
Miért nem kaparhatom le anya anyajegyét?
Miért nem húzhatom anya haját?
Pedig ezek roppant szórakoztató dolgok. Kincses bödön?
Anya,felejtsd el,inkább add ide szépen a mobilod!
Szerintem az én 4 hónapos kisfiam ezeket kérdezné:
Miért nem lehet egész nap a cici a számban?
Anya miért nem pattan azonnal ha nyekkenek egyet?
Miért nem segítenek felülni?
Miért kell már megint hasalni?
Miért ad ki anya olyan fura hangokat amikor belekapaszkodok a hajába?
Miért csak én vigyorgok büszkén amikor nyakig kakis vagyok?
Miért sír anya mostanában annyit?
Miért olyan ingerült és ideges?
Mi ez az izé, amit anyu a füléhez tart, és beszél vele? Én is próbáltam már a cipőpasztával, a kisautóval, a macival, a babával, de anya szerint az nem arra való.
Miért nem lehet a cici egész nap a számban?
Miért kell este lefeküdni, reggel meg miért nem alhatok ameddig akarok? (Vinnem kell a nagyobbat oviba, ezért keltem őket.)
Miért kell osztoznom a tesóval, miért nem lehet minden az enyém?
Ha meghúzkodom a nővérem haját, akkor miért én vagyok leszidva? Pedig olyan jól lehet tépkedni.
A nővérem miért hordhat hajcsatokat és kisszoknyát, én miért nem? Pedig felpróbáltam, szép vagyok benne! Sőt, még ő is segített nekem szép frizurát csinálni, de anya elvitt a fodrászhoz, és inkább levágatta a hajamat rövidre. Ezért nagyon sírtam, és haragudtam rá.
Zsuzsinak miért nem az van a lába között, ami nekem? De fura, ha rossz leszek tőlem is elveszik?
Ma: Mi ez a fehér izé, ami az égből hullik?
Miért szalad el a macska előlem, amikor torkom szakadtából ordítok, hogy cicaaaaa? Pedig olyan szívesen meghúzkodnám a farkát.
Miért főzeléket kell enni ebédre, miért nem érti anya, hogy csokit akarok?
Miért ilyen értetlen az anyukám, pedig én világosan megmondtam, hogy AZT akarom.
Miért nem örül anya, ha kiveszem az evőeszközöket a fiókból, lenyalogatom őket, és visszateszem? Sokkal szebben ragyognak.
Anyán miért nincs pelenka?
Apunak miért ilyen szőrös a lába?
Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de nagyon tetszik a kérdés. Ötletes.
Anya..az a boszorka miért nyúlkál felém?
Juj,megyek lenyalom a tv-ről a koszt,jó lesz?
Figyelj csak,ha itt megfogom a zoknimat és elkezdem húzni akkor lejön a lábamról?
Ugye nem láttad,hogy elcsórtam a pultról egy darab krumplihéjat?!
13:02-nek, "jobbulást":-)
Miért kérdezget anya a gyakorikérdéseken ökörségeket, ahelyett, hogy megpróbálna rájönni, hogy mi a bajom? :-)
Anya miért könnyezik néha amikor hozzábújok? Pedig én mindig megölelem, megdajkálom, megpuszilom, simogatom, hogy érezze szeretem, de ő csak annyit mond: Én is szeretlek! (könnyes szemmel).
Most akkor hogy van ez, nálatok is van ilyen?
15h/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!