Télen született babák szülei! Milyen babakocsit érdemes vásárolni kihasználás szempontjából?
szia!
Nekem pierre cardin babakocsim van 3 funkciós, és nagyon jó,én szerintem nagy kerekűt vegyél,mert a hóban nehéz tolni,na meg praktikus is legyen!Mózeskosárban hoztam haza fiamat és kb 3 hónapos koráig használtam is,most hordózót használjuk,ha kell!
Hány hetes vagy?
5 hónapos baba anyukája
Szept közepén született a lányom, nagyon hideg/vacak ősz volt, korán jött a tél abban az évben.
Nekünk egy Retrus ruby volt, ami egy kétfunkciós, nagy batár kocsi.
A nagy kerekek kellettek a cudar útviszonyokhoz és mivel műanyag volt, jobban bírta a srtapát és a nagy hidegeket mint a felfújós gumikerekek.
Mózesrésze nem volt, de mivel széles, mély kocsi, így teljesen kényelmesen elvolt benne a babó, nem érte se szél, se hó se semmi, pedig az esővédőjét nem nagyon használtam, mert utáltam, hogy éri benne a levegő rendesen a gyereket.
(kaptunk kölcsön egy mózest, amit rá lehetett volna csatlakoztatni, de 1-2x kipróbáltuk és sose használtuk többet, nem volt rá szükség)
Kb 4-4,5 hós korától állítottam félülő pózba a háttámlát mert már élvezte h kiláthat ( és normálisan tudott ülni addigra), aztán jött a nyár, és vettünk egy extrakönnyű kis sportkocsit.
Szia!
Én is ugyanazt ajánlom, mint az első válaszoló. A mózest jól ki tudod használni amíg pár hónapos. Tél végére pedig már nagyon jó a hordozó, kilát belőle, s mindkét irányból tolható. Könnyű tolni, összeszerelni, valamint mi sokat autózunk, így a hordozót csak kiemeljük és rátesszük a vázra.
Szerintem jobb, mint az ernyő alakúra csukható kocsik, mivel azok kis kerekűek, de ennek a kocsinak kis és nagy kerekei is vannak. Én nagyon elégedett vagyok, pedig babakocsiban sok tapasztalatom van, mivel már a 4. babám.
Előző vagyok.
Még azt elfelejettem, hogy ernyőre csukható a spotkocsi ill. a kerekes része.
A teljes neve pedig Peg Perego Pliko P3. Tényleg nem olcsó de ha nem szeretnél többet a babakocsi témával foglalkozni akkor nagyon megéri. Főleg ha még akartok gyereket.
Novemberben született a kislányom.Jané babakocsink van.Merevfalú mózese télen védte a hidegtől és én nagyobb biztonságban éreztem benne.Mi nem vettünk hozzá hordozót, mert nem akartuk gyötörni a gerincét.A mózes beköthető az autóba és csak 2,4 Kg.Mivel már elmúlt 6 hónapos a gyerek, ezért már a sportrészt használjuk.Könnyű és esernyővé csukható, mégis kényelmes a gyerekenek.Majdnem vízszintesig dönthető a támlája.
Én sokáig vadásztam erre a kocsira, mert az első perctől ilyet szerettem volna.Használtan vettük, de tökéletes állapotban volt, a mózes + váz + sportrész 50.000 FT volt.Nem csalódtam benne, nagyon elégedett vagyok vele.
Nagyon köszönöm Nektek a gyors válaszokat, alig győztem olvasni, így munka közben :o) Mindegyiket megnézem majd, most már közelebb vagyok egy kicsit, hogy mégis milyet.
Elsőnek: 12 hetes vagyok
Szép napot Nektek!
Nekünk Bergon, XSPR.
36 e Ft volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!