EGy 12 napos babánál már meg lehet állapítani a nyaki hypotóniát?
Ez egy ilyen kicsi csecsemőnél még nem nagyon tudod észrevenni,mivel egy pár napos csecsemő még ha egészséges sem kell,hogy tartsa a fejét.
Az orvosnak kell észrevennie
a fiamnál kilenc hetesen derült ki a kontrollon(ez a hat hetes lett volna,de nem kaptunk időpontot)
nem tartotta a fejét,amikor a doki ülésbe húzta.12 naposnál is lehet látni,egy szakember látja.pl ennyi idősen már át kell tudnia fordítani hason a fejét
Köszi!
Nem tudom mi van! 7 naposan jöhettünk ki, mert antibiotikumot kapott. A kórházi zárójelentésre nem írták rá. Viszont tegnap a házi orvosa azt mondta,hogy érez egy kis hypotóniát. Felhívtam a kórház oszt.vezető főorvosát, aki kezelte az egy hét alatt, ő azt mondta,hogy nincs a gyereknek ilyen, akkor ráírták volna a záróra. Mondta,hogy ha hasra fordítom megemeli-e a kis fejét! Mondtam,hogy igen, egész magasra. Akkor az jó. De ha nem hiszem el neki, vigyem be és ő megmutatja nekem,hogy miért nincs ilyen a gyereknek! Meg,hogy nem hülyék, ha felmerült volna ez,akkor továbbküldték volna vizsgálatokra!
A házi orvosa viszont úgy nézte,hogy fogta a kis kezét és felhúzta. Csak nem tudom,hogy egy ekkora gyereknek mennyit kell tartania! De többet nem mondott, csak annyit,hogy ez előfordul.
Nem tudom kinek higgyek! A főorvosnő elég lelkiismeretes, elismert orvos. A házi orvost nem ismerem még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!