Tényleg ennyi alvásra van szüksége egy 9 hónaposnak?
A fiam este 8-tól reggel 8-ig alszik, lényegében csak föl-fölébred párszor, de vissza is alszik éjszaka, szóval ha nem is 12 órát, de mondjuk 11 órát alszik. Délelőtt 10 órakor már alig bír magával az álmosságtól, olyankor alszik legalább másfél órát. Majd legkésőbb du. 3-kor ismét le kell tennem, mert nyűgös és ilyenkor is megvan a minimum másfél óra, de néha a kettő is. Aztán este már szintén nagyon fáradt. Elgondolkoztam rajta, hogy nem furcsa ez? Persze nyilván érzi ő, hogy mikor fárad el, csak nekem olyan soknak tűnik! Lényegében 2-3 óránál többet nem igazán tud fönt lenni egy huzamban, vagy ha igen, azt csak hiszti közepette. Már megfordult a fejemben, hogy nem-e valami baja van, mindig attól félek, hogy biztosan beteg lesz, vagy ilyesmi...
Kérlek írjátok meg, hogy nálatok hogy van/volt ilyen idősen!
Az en lányom is így aludt és alszik a mai napig mint a fiad.
Reggel fél 7-kor kel, mert munkába járok. 10 korul alszik 1 órát és délután 2-3 korul szintén 1 órát. Majd este vagyi 6 után, fél hétkor furdés és alvás. Atalussza az éjszakát, csak akkor kel, ha szomjas vagy nem találja az ágyban a cumiját.
11 hos kislány anyukája
Nahát, mintha én írtam volna, kivéve, hogy az én babám este 9-10 körül alszik el, és reggeli után rögtön visszaalszik, és 10-kor ébred, aztán 1-kor alszik, meg 4-5 felé.
Engem már megszóltak, h miért hagyom ennyit aludni, a bölcsiben se aludhatna ennyit, és milyen nehéz lesz később reggeli kelésre szoktatnom.
Én is próbáltam húzni-nyúzni, de a fáradtságtól elesik, beveri magát, nyűglődik. Inkább lerakom, és aludjon...
Az én fiam pont ugyanígy és ugyanennyit aludt ennyi idős korában,sőt még késsőbb is!Este 7-kor volt fürdés fél 8-kor már úgy aludt mint a bunda másnap reggel fél 8-8-ig!Majd ő is 10-fél 11-kor már nem tudott mit kezdeni magával annyira fáradt,álmos volt!Ekkor aludt 1,5- 2 órát!majd délután kb 3 órától szintén 1,5-2 órát!Gyakorlatilag ő is 2-3 órákat tudott egyhuzamban fent lenni!13 hónapos korában váltott csak a napi 1 alvásra de most meg ebéd után 3 órákat is alszik éjszaka meg ugyanúgy 12 órákat pedig már 19 hós elmúlt!
ne aggódj!Ez teljesen jó!Alvás közben fejlődik az idegrendszerük!te meg addig netezz,olvass vegyél egy nagy fürdőt és örülj hogy ilyen jó alvó babát dobott a gép!
9 hónaposom 2 hete még úgy aludt, hogy fél 8-kor kelt, tápszer az ágyban és még egy órát visszaaludt. Utána fél 12-kor fél-1 óra, utána 4-kor 1-másfél óra. Éjszaka nem kelt.
Most reggel már nem alszik vissza, fél 11-kor elalszik, max. 1 óra, 4-5 körül még 1 óra. De fogzik, szerintem simán tudna többet aludni. Szóval örülj neki, szerintem az is teljesen jó úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!