7,5 hónaposnak már minden főzelékébe kell tenni husit?
Figyelt kérdés
1 hete vezettem be neki a csirkemellet.2011. dec. 19. 21:34
2/10 anonim válasza:
Nekem azt mondta a védőnő, hogy nem kell görcsösen mindenbe tenni, de azért fontos, mert még nem kap sajtot, túrót stb. ami fehérje forrás lenne.
Nálunk annyi idős korában mindennap kapott valami húsosat is, de nem feltétlenül fogadta el. Nem csináltam gondot belőle, megkínáltam mással.
3/10 A kérdező kommentje:
Az én lányom egy zabagép. Ha hússal adom kétpofára eszi, ha anélkül akkor is.
2011. dec. 19. 21:43
4/10 anonim válasza:
Úristen! Hogy lehet egy 7.5 hónapos gyerekre ilyen csúnyát írni, hogy zabagép? Meg két pofára??
Örülnél, hogy jó étvágya van, mások itt mit szenvednek azzal, hogy a gyerekük egyen...
Egyébként ennyi idősen napi egy húsos főzelék ajánlott, ennek okait fentebb leírták.
5/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mi a csúnya abban, hogy zabagép, meg hogy kétpofára eszik. És különben is, nem a stílusomra és a megfogalmazásra irányult a kérdésem, ezért jobb lett volna ha nem is válaszolsz!!!
2011. dec. 19. 22:06
6/10 anonim válasza:
Nem kell minden nap húst,mi sem eszünk minden nap,az sem egészséges.A zöldbabban is sok fehérje van.Az én babám 9 hónapos,de nem kap húst minden nap.Van h kap sajtot,meg tojást husi helyett.Ha már eheti ezeket,az is mind jó állati eredetű fehérjeforrás.És tökjó h a kis ZABAGÉPED KÉTPOFÁRA eszik.:D Én sem értem a kiakadás okát(de ez már off).Bár az enyém enne így.
7/10 anonim válasza:
"Én sem értem a kiakadás okát"
Pici babára ilyet mondani undorító dolog! De még egy felnőtt emberre is...
... ez a kiakadás oka!
8/10 A kérdező kommentje:
Ebben nincs semmi undorító! A kötekedésedben annál inkább!
2011. dec. 20. 16:53
9/10 anonim válasza:
jóóóóóóóóóég.... :DDDDDDDDDDD a zabagép csúnya?!?! :D :D nemár...
10/10 anonim válasza:
Az én gyerekem is zabagép :) ilyenre kiakadni.Valószínüleg nem sok problémád lehetett még az életben,ha ilyeneken akadsz fent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!