Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért baj, ha egy bébiétel...

Miért baj, ha egy bébiétel hozzáadott cukrot is tartalmaz?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasom itt a válaszokban, hogy oké a babakaja, csak ne legyen benne cukor.

De miért akkora baj az?

Hiszen olyan bébiételt nem lehetne forgalomba hozni, ami a babák számára káros. Akkor miért gondoljátok, hogy az a cukor árt a babának?

2011. dec. 19. 17:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én a fogait próbálom óvni, ugyanis 8 hónaposan már 8 foga volt. Pár évig szüksége lesz rá. Nem szeretném, ha az oviba fekete fogakkal járna...

Valójában fogalmam sincs, hogy tényleg annyira "ártalmas"-e, mint amennyire felfújják.

2011. dec. 19. 21:32
 12/19 A kérdező kommentje:
Épp ma jött ki az ELSŐ fogacskája:)Épp áttörte az ínyt.
2011. dec. 19. 22:09
 13/19 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Gratula a hősnek! Vigyázz te is már arra fogára is, hisz' annyit szenvednek érte! :)

2011. dec. 19. 22:15
 14/19 A kérdező kommentje:

Igen, vigyázni fogok rá:)

Remélem tényleg nem cukrozzák túlzottan ezeket a babakajákat.

2011. dec. 19. 22:17
 15/19 A kérdező kommentje:
És kérlek ne pontozzátok egymást, nekem mindenki válasza hasznos. Már azért is, mert megtisztel a válaszával.
2011. dec. 19. 22:19
 16/19 anonim ***** válasza:
30%

Látom sok a cukorpárti... Na mindegy...

Amúgy én kóstoltam a szilvás kecskemétit és édesnek ítéltem meg, lányom is habzsolta rendesen...

2011. dec. 20. 08:37
 17/19 A kérdező kommentje:
Egyébként az édes ízzel nem hiszem, hogy baj lenne, hiszen az anyatej is édes.
2011. dec. 20. 08:45
 18/19 anonim ***** válasza:
Öröm volt ebbe a topikba is írni, úgy látom. Szegény kérdező, nem ellened szól...
2011. dec. 20. 09:38
 19/19 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, a finomított cukorra az égvilágon semmi szüksége nincsen a szervezetnek, még minimális mennyiségben sem. Gyümölcscukorra inkább. Éppen ezért én igyekszem elkerülni, hogy finomított cukrot adjak neki, de elôfordult már kb két alkalommal, hogy tettem egy csipet cukrot a csipkebogyó teájába. Baja nem lesz tôle, de nem szeretném, ha rendszeresen cukrosat enne. Mert nincs rá szüksége.
2011. dec. 20. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!