A husi bevezetéséhez jó, elég a bébiétel ami husit tartalmaz?
Figyelt kérdés
Úgy gondoltam ha később megszokja főzök még bele neki "igazi" husit. MEkkora adag kell egy főzihez? A babakajákban kb 1 deka van.2008. aug. 11. 17:16
1/2 anonim válasza:
a bébiétel biztos jó, mert babáknak van kitalálva, de ha mindig azt kap, mert megszokják, utána az ovi semmit nem tud beletömni..
Levesbe szépen főzz csirkemellet, abból tépkedj neki, nem kell dekázni, majd nem eszi ha nem kell több, de mindig kis adagot kínálj, nem lesz e gondja, aztán mehet a többi.
Később comb, mejdfokozatosan a sötétebb húsokat lehet.
2/2 anonim válasza:
Én új dolgot általában elöször bébiétel formában adtam. De nem vittem túlzásba az üveges kaját. Inkább főzőcskéztem. 8hónaposan már a mama leveséből ette a zöldséget és a husit. Nekem a védőnő azt ajánlotta,hogy csirke/pulyka mellet főzzek mek,pürésítsem és jégkocka tartóban fagyasszam. Ha kész volt a főzelék csak beleraktam egyet és már husis volt :) Nekünk bejött mindkettőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!