Nem hagy békén anyósom! Igaza van, vagy nincs?
Felesleges ezen harcolnod. Úgy csinálod, ahogy nektek jó.
Én is este fürdetek, szerintem már csak azért is fontos az esti fürdés, mert ezzel indítjuk a nap lezárását. Megnyugszik a fürdéstől, tiszta lesz, utána tápszer és már alszik is. Ismeri a cselekedetek sorrendjét, tudja, hogy fürdünk, vacsorázunk, megyünk hosszan aludni.
Az egész nap kúszó-mászó, padlón játszó babát nem szívesen öltöztetném tiszta pizsamába és tenném a tiszta ágyába.
Mi is esti tisztálkodás után bújunk a tiszta ágyunkba.
Én is hallottam már, hogy reggel fürdetik a babát, de szerintem marhaság. PErsze ez az én véleményem.
Fürdesd továbbra is este. Tisztán megyünk az ágyba! Szokja meg a gyerek is. Mert aztán később bajaid lesznek vele, ha saját akarata lesz már és majd koszosan akar aludni.
Kérdezd meg tőle ő mikor fürdik. Tuti este, mert általában mindenki este szokott.És ha ő is este fürdik akkor kérdezd meg tőle, h te miért fürdetnéd a kicsit reggel.
De egyébként meg ne foglalkozz vele, csináld úgy ahogy te jónak látod. Én sem fürdetném reggel, semmi értelme. télen azért mert ha utána mentek ki akkor megfázhat, nyáron meg azért mert napközben ha leizzad akkor neki is jól esik az esti fürdés.
Én anyósom is tud cifrát mondani, de ez.... Én megmondtam neki már az elején, hogy mi neveljük a babánkat. Persze mindig mindenbe beleszól így is :-)
Ami nekem bejött: az ilyen témákat mindig akkor hozom fel, ha párom is ott van. Ha ő is megerősíti, hogy ez nem csak az én hülyeségem (vagyis nem az én családomtól származó szokás) hanem közös döntés, általában leáll.
Amúgy talán gonosz vagyok, de szerintem kötekedés...
Szerintem ez totál a te döntésed mikor szeretnéd fürdetni. Mi az első fiúnkat mindig este fürdettük majd 21 hónap múlva megszületett a kis tesó akik szintén este fürdettünk de a "nagy" mindig nagyon segített és akkor én elkezdtem a kicsit reggel fürdetni, de 3-4 hét után visszaálltam az esti fürdetésre.(volt hogy reggel elaludtam a kicsi is fáradt volt még)
Ne foglalkozz senkivel csináld úgy ahogy neked jó!
Egyszerűen és határozottan mond meg anyóspajtinak hogy NEM REGGEL AKAROD FÜRDETNI A BABÁD ÉS KÉSZ!!!ha kell ordítsd le a hajat is a fejéről ha a szép szó már nem használ!Hátha akkor többet még aludni sem maradna ott!Én biztos megőrülnék ha nekem anyósomnak kellene pattognom(ágyneműhúzás,törölközőjét mosni,mosogatni a kávéscsészéjét)a kisbabám mellett!Hát nincs teneked elég dolgod most???
Állj a sarkadra!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!