Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7,5 hónapos babám nem hajlandó...

7,5 hónapos babám nem hajlandó kanállal enni. Másnál is előfordult? Javult később a helyzet?

Figyelt kérdés
El vagyok már keseredve, hogy nem fogadja el az ételt, ha kanállal adom. Van ötletetek, hogy mit csinálhatnék?
2011. dec. 18. 17:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Fiam 9 hónapos, és nem javult a helyzet... :(

Csak olyat eszik, amit a kezébe tudok adni és önállóan eheti (elég szűk a kör, mert válogatós is).

Vannak ilyen babák, akik átugorják a pépes korszakot. Ajánlom, hogy olvass utána a BLW módszernek! Tanulságos fórumok is vannak ebben a témában.

Hátha nálatok csak átmeneti állapot a fogzás miatt.

2011. dec. 18. 20:13
 2/3 anonim ***** válasza:

A fiam kb egy éves koráig nem evett semmi kanalasat, csak és kizárólag azt, amit ő maga kézzel el tudott intézni. Ne aggódj, és tényleg olvass utána az igény szerinti hozzátáplálásnak, nekünk nagyon bevált.

Utána rájött, hogy ha én adom kanállal, úgy gyorsabban jól lehet lakni. Azóta az egyik kezében kanál, vagy desszertes villa (éppen milyen állagú a kaja), a másikkal kézzel eszik, közben meg én is etetem. Így jól működik, most másfél éves, mindenre nyitott, mindent szívesen megkóstol, max kiköpi. :)

2011. dec. 18. 21:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. dec. 19. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!