Meddig aludt veletek gyermeketek, babátok?
Figyelt kérdés
14 hónapos kislányommal küzködök szinte születése óta. Egyszerüen sikolt a kiságyában! Mellettem sem egy jó alvó még mindig felkell 2-3 szopizni "erről is hogy szoktatom le?" Az a bajom hogy kiderül hogy velünk alszik!2009. máj. 18. 14:24
11/13 anonim válasza:
Miért baj az, ha veletek alszik? KI előtt derül ki?
12/13 anonim válasza:
Mi egy hetet aludtunk egy szobában a kislányommal de nem volt jó mert sokszor felébredt. Utána átraktuk a másik szobába és lám máris javulás történt. Nem sírt fel olyan sokszor. Utána pedig kettő hónapos kortól már átaludta az éjszakát. Ha egy kicsit nyűgibb és nem akar aludni akkor vígaszcumit szoktam neki adni. De 15 perc múlva amikor elaludt már ki is köpi.
13/13 anonim válasza:
a fiam (14 honapos) a mi szobankban aludt, eleg rossz alvo volt, 9 honapos koratol szinte rendszeresen a mi agyunkban. ezt addig birtuk, hogy elso szulinapjara meglett a gyerekszoba, es benne egy nagy, szethuzhatos hevero. le nem tud rola esni, helye van, ha kell, mellette maradhatok, es mindharman tudunk aludni. Igy is felkel, sajnos 2x tapszerezik ejszaka, de meghallom, megkapja, es ennyi. Szerintem zavartuk ot (akkor kezdett ebredezni, amikor valamelyikunk mar lefekudt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!