Van itt olyan anyuka, aki a hozzátáplálás alatt?
.. szinte majdnem mindig üveges bébiételt adott a gyermekének?
Lett valami gond a gyermekével? Gondolok itt arra, hogy táplálkozási problémák, stb?
Milyen bébiétellel etette?
Köszi a válaszokat!
én nagyon sok bébiételt adtam neki.
de csak hippet. (németországban élek) több bébiételt végig néztem, köztük a kecskemétit is otthon, de sajnos mindegyikben van valami hozzá adott dolog ami nem kellene. pl a kecskeméti meg a nestlés gyümölcsökben cukor van, a többiben is mindig akad valami ismeretlen.
a hipp max rízsliszttel sürit, de semmi kotyvalék.
semmi baja nem lett, nekem mindig is elfogadta az én föztömet is és a bébiételt is. most 15 hós már 95%-ban fözök és most sem válogatós, minden ebédet megeszik mindegy legyen mi az.
nálunk sokáig a nyers gyümölcs evés nem ment, akkor mindig 4 hósoknak való gyümölcspépet kapott, azt megette, de most már arra is vissza szokott.
ja imádja a brokkolit, spenotot, de végül is minden zöldséget kérdés nélkül megesz.
Nekem 11 hónaposom szinte csak üveges bébiételt kap.
Ez úgy alakult, hogy főzőcskéztem neki órákat és egy falatot nem volt hajlandó enni belőle, míg az üvegeset szépen betolta. Egy idő után feladtam, az fontosabb, hogy egyen. :)
Ma mondjuk pont sikerélményem van, mert megette ebédre szépen az én milánóimat!! szóval próbálkozom azért, hátha sikerül házikosztra szoktatni.
Elsősorban Kecskemétit veszek, mert végigpróbáltuk a repertoárt, és ízre ez vált be, ezt eszi meg a legjobban. Univernek van pár nagyon finom főzeléke, azokat még.
Haménak nincs íze, Hipp és a Kecskeméti meg ugyanaz a gyár...
Nagyon szereti a alma (+ őszibarack) + csirkehúst, kelbimbót, zöldbabot, végülis azokat szokta megenni, ami szerintem is finom. Mindig megkóstolom, mielőtt neki adnám. Az ízetlen sz*rokat nem eszi meg.
mikor elkezdtük a hozzátáplálás akkor üvegest adtam neki :) tavasz volt, nem igen volt még se gyümölcs, se zöldség, ami volt az "új" volt, ugye azt nem ajánlják a permetezőszerek miatt.
aztán szépen ezt is, azt is kapott, pl. a husilevesből kivettem a zöldségeket vagy főzelékeket főztem de volt olyan amiből üvegest adtam ezután is, pl. a hal, tésztás kaják, marhahusis kaják.
10 hónaposan tértünk rá arra, hogy azt ette amit mi, illetve mi ettük azt amit ő :D mert ugye úgy főztem mindent (leginkább leveseken és főzelékeken éltünk)
most 2 éves, imád enni, nem válogatós, egyedül a krumpli amit nem eszik meg, se most se régen :/
Télen 8 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást így szinte minden gyümölcs üveges volt. Aztán sok főzeléket is vettem, mivel inkább azokat ette. És őszintén szólva azokat próbáltam utánozni, mert a babaszakácskönyves receptek sokáig nem hoztak sikert.
Nem válogatós, amiket elve nem szeretett a bébiételekből sem azt azóta sem eszi meg.
Gyümölcsökből kizárólag hippet vettem, a többiből meg inkább kecskemétit, és dm-est. De volt hogy kiöntöttem egy két üveggel, mert pl túl savanyú volt (gondolom nem volt eléggé érett a gyümölcs amiből készítették).
A kedvencek a hipp vegyes gyümölcs (főleg szőlős), kecskeméti sütőtök marhahússal, tökfőzelék, zöldborsófőzelék, hipp brokkolis húsos főzelék...
ezekre emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!