Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi alapján nevezzem el őket?

Mi alapján nevezzem el őket?

Figyelt kérdés
A napokban, valószínűleg még karácsony előtt életet adok két kislányomnak. Az ikrek neveit már kiválasztottuk a férjemmel, Janka és Johanna (akit Hannának fogunk nevezni) lesz a nevük a piciknek. Az egyetlen probléma, az, hogy nem tudom, melyikük legyen melyik. Egypetéjű ikrek, tehát egyformák lesznek, így külső alapján sem választhatunk. Döntsem el, hogy az első, aki világrajön, az mondjuk Hanna, a második, pedig Janka? Vagy ti ezt hogyan csinálnátok? Vagy ha van már ebben tapasztalatotok, akkor ti hogyan döntöttétek el? Köszönjük :) 37hkm
2011. dec. 17. 18:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Megint én. Kedves 20:15, nálunk sincs a családban iker sehol, és nekem is volt már egy kicsim, csak lány, mellé jött két kis pasi.:-) Neked is sikerülhet! :-)
2011. dec. 17. 21:20
 12/12 anonim ***** válasza:

szia

az öcsémnek vannak iker fiai, két petéjűek. A nevek megvoltak, de csak születés után kapták a nevüket. Addig baby1 és baby2 voltak. Amelyik az öcsémre hasonlít az apai nagyapa nevét kapta, amelyik az anyukára hasonlít az anyai nagyapa nevét kapta. Így lettek András és Dániel.

Sztem te már a pocakodban érzed, h melyik másik, talán ha ezt elmondod az orvosnak, vagy a szülésznőnek majd úgy kapják a neveiket.

2011. dec. 17. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!