Miért csinálja ezt, mitől lehet ez a sztrájk?
Figyelt kérdés
Szenteste lesz másfél éves a kisfiam. Eddig mindig megette a koktélparadicsomot /héjastul/ 1-3 db, a kígyóuborkát 2-3 karika, kis paprikát, a szőlőt /héjjal, mag nélkül/10-15 szem, a mandarint /héjjal, mag nélkül/ 1-1.5 db, stb, de utóbbi másfél hétben elkezdett sztrájkolni. Nem, vagy csak alig eszik meg a fentebb említettekből, sztrájkol. Én meg totál kikészültem, hogy télen kezdte ezt a dilit pont, amikor kéne a vitamin /Cebion Multivitamin szirupot is kap azért/. Próbáltam lepépesíteni, úgy pláne nem kellett. Mit csináljak? Veletek is volt ilyen? Meddig várjak? Vannak trükkök, amik beválnak? Teljesen elkeseredtem...:(2011. dec. 17. 18:00
1/5 anonim válasza:
Nem kapott vmit ami jobban ízlik neki, mint a felsoroltak...?
2/5 anonim válasza:
El van telve vele. Ne erőltesd. Ő még spontán tudja, hogy mire van szüksége. Télen paprika, paradicsom, zöld uborka annyira nem természetes a mi éghajlatunkon. Kínáld almával, körtével, de ha amúgy jó az étvágya nincs semmi gond.
3/5 anonim válasza:
Az enyém 11 hónapos és mindig van valami kedvenc és valami, amit nem eszik meg. Hónapokig nem evett meg mást ebédre, csak a sütőtököt. Akár hússal, vagy almával vagy magában.
Most hónapok óta semmilyen formában nem eszi meg. :)
No para. Időnként érdemes megkínálni, de van más gyümölcs még.
4/5 anonim válasza:
Szerintem is megunta. Kínálj más vitaminforrást neki, újdonságokat, hadd kísérletezzen!
5/5 anonim válasza:
17 hónapos a kisfiam. Kb. 1-2 havonta változik az ízlése, amit egyszer imád, azt később a szájába sem veszi. Volt ez így kefírrel, kiflivel, banánnal, sütőtökkel, répával, és még sorolhatnám. Változatosan próbálom etetni, szerencsére mindig talál valami új kedvencet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!