Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 15 hónapos kislányomat mivel...

15 hónapos kislányomat mivel tudnám lekötni?

Figyelt kérdés
Semmivel nem tudom lekötni akár 10 percre.egyszer alszik nappal és egész nap pörög.jo lenne valami jót kitalálni mert van mellette egy 2 hetes kisfiunk is.
2011. dec. 16. 23:52
 1/1 anonim ***** válasza:

Sajnos ha már egy ekkor gyereket le tudsz kötni 10 percre az már jó!Nem minden gyerkőc tud ebben a korban hosszú ideig koncentrálni.Egy 6-7 éves gyerek koncetráció ideje 30 perc.Én úgy csinálom,hogy a játékok csak egy részét hagyom elő,és többször cserélgetem őket.Ha kapnak egy "új"kosár játékot akkor örülnek enki ha ezt is megunják jöhet a következő.

Nálunk még beválik a könyv,apa telefonja(van rajta zene és jól lehet rajta telefonálni),a formabedobó,nagyon szeretik (kicsi is) a babilon nevezetű építőt.Amikor a kistesó született(25 hó a korkülönbség)akkor szopi,pelenkázás,stb..közben meséltem vagy énekeltem a nagyobbank.

2011. dec. 17. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!