Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 15 honapos babam ehet babgulyast?

15 honapos babam ehet babgulyast?

Figyelt kérdés
2011. dec. 16. 23:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia, szerintem bátran adhatsz neki, hiszen semmi tiltott hozzávalót nem tartalmaz. Annyi, hogy inkább ebédre kapja, ne este, de az én kislányom imádta, pedig ő 1 évesen evett először kis tejföllel. Utána meg egy jó nagy pohár víz a legjobb, semmi tea vagy édes lötty.
2011. dec. 16. 23:07
 2/6 anonim ***** válasza:
6%
Én nem adnék neki, mert az azért általában elég sós. Esetleg ha kiveszel belőle pár szem húst, babot meg sárgarépát, leöblíted, úgy mehet neki kóstolási szinten.
2011. dec. 16. 23:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó, ne haragudj, de szerintem azért 15 hónapos babát nem kell úgy óvni a sótól, mint egy 6-8 hónapost. Én sem adok sós ételeket a gyereknek, de azért ízletesen készítem el az ételeit (magunknak szoktuk utólag sózni), szokott kapni néha ropit vagy sós perecet is, hidd el, túl fogja élni :)

Gondolom a kérdező nem minden nap ezt szándékozik adni a gyerekének. Az égvilágon semmi baja nem lesz annyi sótól.

Némely anyukák betegesen félnek a cukortól, sótól, zsiradékoktól, tejtől, liszttől, pedig ez akkora butaság és egy buta divat mostanában. Mindent szabad és kell is, a kulcsszó a mérték!

2011. dec. 16. 23:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem haragszom, leírtam a véleményemet, mint ahogy te is. A kérdésre válaszoltam. A kérdező meg úgyis azt teszi, amit helyesnek gondol.
2011. dec. 16. 23:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom,nekem anyósom azt mondta,hogy a gyerek 3 éves koráig nem ehet száraz babot, egyszer mikor ő bablevest csinálta fiamnak külön készített levest mert,hogy ő nem eheti a szárazbabot, ekkor volt 2,5 éves, én meg mondtam neki,hogy evett már többször is.Anyósom nagyon csodálkozott,mikor mondtam neki,hogy már evett máskor is szárazbablveset,és ,hogy babgulyást is evett már.Soha semmi baja nem volt tőle.Egyébként mástól soem hallottam,hogy 3 éves korig nem lehet szárazbabot enni.

De szerintem 15 hónaposan már nyugodtan ehet belőle.

2011. dec. 17. 08:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Nyugodtan ehet. Egy éves kor fölött már minden mehet. Az én kisfiam 7vagy8 hós lehetett,mikor egy nap nem ette meg amit neki pepecseltem. Se bébiétel,se semmi nem volt itthon,csak babgulyás. Elővettem,áttörtem neki szitán a babot, a többit csak villával áttörtem és azzal meg jól belakott. Semmi baja nem volt tőle. Úgyhogy adjad csak neki nyugodtan...
2011. dec. 17. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!