Baj, hogy a 2 hónapos babánknak egész kúpot adtunk?
kicsit azért az az egész kúp nagy, én mindig lefarikcsáltam.
Én azért nem is adtam neki egészet mert én se örültem volna ha valaki egy vastagabb tárgyat felnyomna a seggembe.
Nálunk felet írt a doki a kúpra, plusz 37,3nál miért adtál egyáltalán kúpot, nem is lázas, az oltást borogasd, és max egy kis hűtőfürdő de az se kell...
Hőemelkedése se volt nagyon a kicsinek...
Itt többeknek azt ajánlják, hogy éjjelre kapjon fél kúpot. Nem aludt tőle jó nagyot, sőt! Éjjel nem szokott azért fölkelni, hogy egyen, de most megtette! 3 körül kelt, előtte este 11-kor evett. És nyugtalan is volt, cumi nélkül nem maradt nyugton, amit mindig kilőtt, utána sírás. Rengeteget fenn voltam. Az injekció után aludt, amíg haza nem értünk, utána meg SEMMIT!!!! Tiszta éber volt! Nála fordítva működnek a dolgok???
Ja, és 37 szokott lenni a hőmérséklete popsiban, tehát 0,8-al emelkedett a hője! És forró is volt a feje.
Nekem a doki azt mondta hogy oltás után ahogy hazaérün adjak neki Germicid-C kupot!6 kg alatt felet 6 kg fölött egészet!
Most épp beteg elvittük dokihoz aki a lelkünkre kötötte 38,5 alatt ne kupozgassam agyon a gyereket! Csak fölötte kell lázat csillapítani!
Nem igazán értem, felteszel egy kérdést és a legtöbb válaszoló egyetértésben ír neked egy választ. Vagyis, hogy nem kell lázat csillapítani 38 fok felett illetve lehet, hogy sok az az egész kúp. Te meg kioktatsz mindenkit, hogy többeknek ajánlják a kúpot stb. Tiszta sor van egy elképzelésed a dologról csak akkor azt nem értem, hogy egyáltalán minek kérdeztél? mert látom, ha nem olyan választ kapsz amit szeretnél akkor támadsz.
Egyébként ha 37.3 neked forrónak és soknak tűnik akkor szerencsére még nem volt a kisbabádnak 39.5 fokos láza...na akkor forró a homloka rendesen.
Egyébként meg jobbulást a kisbabádnak!
(a mi dokink pl nagyon ellenzi a germicid kúpot szerinte nagyon sok a mellékhatása, ő inkább a nurofent vagy algoflex bébit illetve panadol baby-t ajánlja)
Utolsóval egyetértek.
Nemhogy egészet, még felet se kellett volna adni. A hőemelkedés nem egyenlő a lázzal, nem véletlenül a LÁZAT kell csillapítani. Tudod azért volt egy KIS hőemelkedése, mert oltást kapott, ez teljesen természetes reakciója a szervezetnek, azt jelzi, hogy nekiállt leküzdeni az immunrendszere a kórokozót.
Ugyanis a kórokozók elleni első, igen hatásos fegyver a hőmérséklet emelése, mert nagyon intoleránsak a magasabb hőmérsékletre.
Erre te adtál egy jó nagypofont az immunrendszerének, azonnal lenyomtad a hőt egy nagy adag teljesen felesleges orvossággal - igazából hiába magyarázol mindent elölről hátra, hátulról előre, attól még hülyeség volt adni.
És ha 6kg alatt nem javasolt az egész kúp, akkor 5,55-nél sem az, hiszen az is 6 alatt van.
Azért volt nyugtalan a babád, mert az immunrendszerének sokkal többet kellett kínlódnia, hála neked.
Legközelebb majd ne csinálj ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!