Baj, hogy a 2 hónapos babánknak egész kúpot adtunk?
én se értem miért adtál neki egyáltalán kúpot.
a babáknak más a hőháztartásuk, még nem állt be, így csak 37,5-től beszélhetünk hőemelkedésről, a 37,2 pl. teljesen normális. attól, hogy a te babádnak 36 volt máskor, nem lesz a 37,3 hőemelkedés, vagy csak egy nagyon enyhe.
de persze lehet adni megelőzésnek ha nem szeretnél éjjel kelni hozzá, hogy ellenőrizgesd vagy félsz, hogy nem veszed észre ha felszökik a láza, de megelőzésnek sem adunk egészet, 6 kg alatt szintén nem adunk egész kúpot, így nem értem miért tetted.
ha jól értem kikakilta a kúpot majd kapott még egyet? mert az elsőből akkor simán szívódott fel valamennyi, tehát igen, kissé túladagoltad.
megkérdezted, elmondták többen is, te megmagyaráztad, hogy az márpedig nem úgy van, így már csak azt nem értem miért emelted ki a kérdést.
mert ha azt szeretnéd, hogy azt írjuk, jól tetted! hát akkor írom azt!
de legközelebb ne adj neki ennyit, ez egy erős kúp!!!
és az, hogy nyugtató van benne nem azt jelenti, hogy akkor nyugodtan fog aludni. egy láztalan pici baba szervezetének egy dupla adag nyugtatós lázcsillapító nagyon is megterhelő, nyilván ezért ébredt
4. válaszoló vagyok.
Én a kérdés kiemelését nem értem... Ez egy hete történt, rég aktualitását vesztette. Vagy mégsem? Elbizonytalanított valami? Vagy arra vársz, hátha valaki megerősíti a kreált elméletedet?
Tényleg érdekelne, hogy miért emelted ki!
Nem ezt a kérdést akartam kiemelni, de ezt most nem részletezem...
Ha már így alakult, akkor válaszolok!
A kérdésre nem sikerült többeknek válaszolni, vagy nem olvasták el figyelmesen a kérdést! Múlt időbe szólt! Nem áll szándékomban állandóan kúpozni, csak megijedtünk. És arról szólt a kérdés, hogy "ha már egyszer így alakult..BAJ??? Tehát mi lesz ebből? Utólag bennem is összeállt a kép, hogy akkor mennyi is a hője, mert többször mértük és kissé összezavarodtam (cumival is mértük, abból tudtommal nem kell levonni..). Ide persze sikerült normálisan írnom. És nem én támadtam, hanem engem támadtak, azért írtam, hogy 6 kg felett egészet adnak, amitől nem áll messze (5,55 kg.) és azt is, hogy sokan ajánlják, hogy éjjelre adjanak kúpot... Mert közbe én is olvasgattam aggódásomban! Nem két kúpot kapott, amiből egyet kikakilt, hanem az az egy, amit kapott a Férjem körmén landolt és azt dugta vissza! Tehát maximum egy teljes egész szívódott fel! De ugye annyi nem lehetett a széklet miatt....
Akkor most erre válaszolnék:
Nem igazán értem, felteszel egy kérdést és a legtöbb válaszoló egyetértésben ír neked egy választ. Vagyis, hogy nem kell lázat csillapítani 38 fok felett illetve lehet, hogy sok az az egész kúp. Te meg kioktatsz mindenkit, hogy többeknek ajánlják a kúpot stb. Tiszta sor van egy elképzelésed a dologról csak akkor azt nem értem, hogy egyáltalán minek kérdeztél? mert látom, ha nem olyan választ kapsz amit szeretnél akkor támadsz.
SENKIT nem oktattam ki, csak azt akartam, hogy ne nyeljetek le keresztbe, de ez nem jött össze, eddig is, ezután is jól leszóltok! Köszi! Egyáltalán nincs elképzelésem, ha lenne, nem járnék ide, csak kioktatni, mint egyesek! Nem az volt a kérdés, hogy ezután mit csináljak, ha legközelebb hőemelkedés lesz vagy épp nem lesz, hanem mert rájöttem, hogy elszúrtuk.
A korábbi válaszaidból azért nem egészen ez jött le, de végül is mindegy. Szerencse, hogy nem lett gond és ez a lényeg.
A magyar telekomnál van valami webdoktoros előfizetés havi párszáz forintél. A napokban kerestek meg engem, hogy szeretnék-e előfizetni rá, mert ott napi 24 órában orvosok válaszolnak az aggódó szülők kérdésére. Akkor én nem láttam értelmét a dolognak, de minden gonoszkodás nélkül írom, hogy neked lehet, hogy elő kellene rá fizetned. Hasznosabb lenne őket megkérdezni, ha aggódsz, hogy baj lehet a babáddal (vagy a dokidat) mint pár unatkozó kedves vagy kevésbé kedves vadidegent.
Ha komolyan aggódsz, hogy baj lehet és itt azt mondják, hogy semmi para akkor megnyugodsz és nem jársz utána? Számomra ez olyan szinten hihetetlen! Ha aggódom a gyerekem egészségéért akkor felhívom a dokimat vagy megkeresek egy gyógyszerészt vagy felhívom az ügyeletet, de hogy a gyakori kérdésen várjam a választ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!