8 napra mit vigyek 4 és fél hónapos babánknak?
Ráérősebb anyukák segítségét szeretném kérni. 4 és fél hónapos babánkkal pénteken elutazunk olyan országrészbe (északi határhoz), ahol nappal jó idő van, este, éjszaka viszont hidegebb. Mit vigyek magammal szerintetek? Milyen ruhákat? Sajnos kiszámíthatatlan az időjárás, sőt a házban valószínűleg sokkal hűvösebb lesz, mint mondjuk az udvaron.
Eddig ezeket írtam fel, készítettem össze.
10 rövidujjú body
4 hosszú ujjú body
3 ujjatlan body
tipegők: 2 ujjas, 2 ujjatlan
kisnadrágok 2 otthoni, 2 utcai
zoknik 5 db
kantáros nacik 3 (egy vastagabb), kisruhák 2, pólók 4, napozó 3, hálózsák
pulóver 3 (2 vékonyabb, egy vastagabb)
sapkák 3 (2 vékony, egy estére)
Köszönöm szépen, ha segítetek!!:))) Kezdő anyuka:))
Fura vagy, de mint kezdő anyukától, elfogadom :))
Szerintem pont azt vidd amit leírtál, plusz 8 napra való pelust :) Nem kell ennyit aggódj ezen. Én mint gyakorlott anya, már csak néhány darabot viszek neki mindenhová. Este amit leveszek róla, kiöblítem, és jónapot. 5 perc az egész.
Ennyi ruha bőven elég. Ha esetleg valami baleset van, gyorsan kiöblited, 1-2 óra alatt megszáradnak a napon ebben a melegben.
Pelus, fürdető, popsitörlő, popsikrém, törcsi meg az ilyen 'apróságok' még ugyis kitesznek egy másik táskát:)
Én, ha megyünk a nagyiékhoz vidékre több napra szinte az összes ruháját elviszem (kocsival megyünk, nem gáz a sok cucc), sosem lehet tudni, h. milyen idő lesz + elektromos orrszívó (biztos akkor lenne rá szükség ha nincs ott), játékai, alvónyúl :), vékony hálózsák, plédek, lázmérő, gyógyszerek, textil pelus, eldobható pelus, a kiskönyve, sterilizáló (ha nem csak szopizik), fényvédő krém és még sok minden:):)
Most látom, h. csak a ruhákat kérdezted:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!