3 és fél hónapos baba mit igyon?
Figyelt kérdés
3 és fél hónapos a fiam eddig kamilla teát ivott de már egy pár napja nem kell neki egyáltalán.Milyen teát adhatok még neki?Édesköményen és csipkebógyon kivül.Valami gyümis?2011. dec. 16. 18:24
1/8 anonim válasza:
Nem muszály teát adni neki. Vagy a vizet nem fogadja el? Tápszeres amúgy?
2/8 anonim válasza:
Bocsi, nem tudom miért írtam ly-al :S
muszáj
3/8 anonim válasza:
Kezdetben én édeskömény teát adtam neki, aztán áttértünk a vízre, máig azt issza (10 hónapos). Szerintem a víz a legjobb a szomjoltó. Ha majd 1 éves lesz, megkóstoltatok vele gyümölcsteát is, de én nem fogom bánni, ha a vízhez fog esetleg ragaszkodni.
4/8 A kérdező kommentje:
Igen szinte a kezdetektől tápszeres.A vizet megmondom őszintén nem probáltam.De megfogom hátha.Köszönöm.
2011. dec. 16. 18:32
5/8 anonim válasza:
Szerintem még a Pickwick gyerek teát is kipróbálhatod.Az én lányom 3 hónapos és nagyon szereti.Természetesen cukor nélkül.......szerintem is finom és tényleg nem kell bele semmi.
6/8 anonim válasza:
Szia! Én is a Pick Wick gyerek teát adtam neki 2 hós kora óta. A kamilla székletlazító, így nem szabad sokat adni. Szoktam rendelni netről is gyümi teát. Nagyon fincsi és ihatja pici baba is, mert ebben sincs koffein. Itt a link: [link]
7/8 anonim válasza:
eddig? Jézus, azt tudod, hogy kamilla teát havonta maximum 3 napig szabad kapnia??? az orvosnak említsd majd meg!
csipkebogyó, édeskömény teát kaphat, vagy van a hippnek 4 hónapos kortól teája, granulátum, inkább azt mint a kamillát :S
8/8 anonim válasza:
Próbáld a vízre szoktatni, az a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!