Szerinted normális alakja van a baba fejének?
2011. dec. 16. 22:50
11/26 anonim válasza:
Teljesen normális formája van! Aranyos bébi! Gratulálok!
12/26 anonim válasza:
teljesen normális feje van
miért?
13/26 anonim válasza:
Faros babámnak majdnem hasonló fejalakja van...:)
14/26 anonim válasza:
normális, igen!:)
Te nem látod annak, vagy valaki beszólt?
Szép kisgyerek:)
16/26 A kérdező kommentje:
Császárral szültem, igen, mert zavaros volt már a magzatvíz, és túlhordásban voltam.
Csak úgy kérdeztem, nem szólt be senki. :)
Köszi a válaszokat!
2011. dec. 17. 08:32
17/26 A kérdező kommentje:
Én mindenkinek küldtem a zöld kezecskét.. Nem tudom, hogy ki pontozgat... Gondolom az az igen kultúrált válaszoló, akinek törölték a válaszát.
2011. dec. 17. 08:33
18/26 anonim válasza:
Nagyon aranyos bab, szerintem is rendben van a fejecskéje!
19/26 anonim válasza:
az enyém faros volt, hátra felé durván csúcsos volt, gondolkodtam ilyen helyreigazító kispárnán, végül nem vettünk és gyönyörű kerek lett. Teljesen normális feje van a tiédnek,amúgy is alakulni fog még, arcra pedig nagyon szép baba, gratula:-)
20/26 anonim válasza:
Szerintem is normális. Nálunk amíg hanyatt fekvésben mindig oldalra fordította a fejét, kicsit ellaposodott, de azóta nagyon kis formás feje van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!