Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi volt az első reakciód,...

Mi volt az első reakciód, amikor szülés után megláttad a Babádat?

Figyelt kérdés
2009. máj. 18. 06:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

amikor megkaptam rögtön rám nézett a hatalmas sötét szemével, mintha egészen a szívemig kukkantott volna le. megöleltem, éreztem, milyen meleg, törékeny, hogy bújik hozzám és ahogy megnyugszik a szívdobogásomtól.

sose felejtem el a pillanatot. imádom azóta is.

a kórházi szobatársam szerint én és a kisfiam "szerelembe estünk". :)

most 7 hónapos

2009. máj. 18. 09:39
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
4-es apgar után hozták oda 5 perc után, én addig azt sem tudtam, hogy mi van, annyira féltem. (vákumos baba) aztán egyszer csak odahozták (az az 5 perc mint 3 fényév, olyan hosszú időnek tűnt, azt hittem belehalok, nagyon féltem, hogy valami nagyon nagy baj van), akkor már nem sírt, pislogott rám, odatartották hozzám, nem adták a kezembe mert vitték is el az inkubátorba, egy puszit adtam neki, és azt mondtam, úristen, de kék szemed van. aztán elvitték, és még kb. 4 órán keresztül ott feküdtem, és azt terveztem, hogy hogyan fogok hozzá eljutni, ha végre lábra tudok állni. ( ez aznap sajnos nem történhetett meg, de ezt akkor még nem tudtam.) azóta előttem van az a rácsodálkozós, pislogós arc, amit akkor bevágott, mintha mi se történt volna, megjöttem anya. :) imádom, és azóta szerencsére minden rendben már, ma 8 hetes kis vigyori.
2009. máj. 18. 10:40
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

hogy ÚÚÚÚÚÚÚristen-ugye nem marad ilyen csúcsfejű..:-))

és,hogy de jó,hogy apa velem volt-sőt még anyukámat is beengedték.

én is megkönnyeztem a válaszokat-pedig a nagyfiam ,már elmúlt 1 éves

2009. máj. 18. 13:45
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem iker babáim március 15-én érkeztek meg. Úgy emlegették őket, mint a "márciusi Ifjak". :)

Mivel a második bébi haránt feküdt, így császárral születtek. Elsírtam magam, mikor meghallottam felsírni őket.

Mikor kiemelték, nem néztem oda, akkor láttam őket először, amikor már megfürdették és öltöztették. Csak 2 pár lábacskát láttam hevesen rugkapálni, és hangosan sírtak. Mikor az első kisfiamat odahozták, a pici buksiját a fejemhez nyomta szorosan, és abban a pillanatban megnyugodott. Azóta is így bújik hozzám, ha vmiért sír.

A második pici fiú a kis kezével ért az arcomhoz. Én csak annyit bírtam kinyögni, hogy az én kicsi babáim. :)

Mivel az érzéstelenítés miatt nem emelhettem a fejem, és mozdulni sem bírtam, így hiányzott, hogy nem tették a mellkasomra őket. A műtőben az első kérdésem az volt, hogy egészségesek-e, majd mikor végre megfoghattam őket, megszámoltam a pici ujjacskákat. :-)

De szülés után 3 órával nekem is hozták őket, és mellém fektették az ágyon. Ekkor sírtam másodjára, harmadjára pedig amikor rám néztek azokkal a gyönyörű szemekkel. Leírhatatlan élmény, soha nem voltam még annyira boldog, és felsóhajtottam, hogy véget ért a csodás 9 hónapos utazás, és végre kézzel foghatóak azok, akiket eddig csak az UH-on láttam.

2009. máj. 18. 17:17
 15/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szép mindegyik torténet
2009. máj. 18. 17:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Annyira szépek, hogy most bőgök mint egy csecsemő:) Én is 32 hetes vagyok első babával.
2009. jún. 10. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!