Normális ha így áll a lába amikor feláll?
Fiam is 9 hónapos most. Kb 3 hete ő is nagyon bénán kezdte. Én is kiírtam hasonló kérdést, de már kitöröltem :(
Szóval: az én babám egy gyékény dobozon tornázott sokáig, és azon nyomta ki magát térdelésből "állásba", de a lábfeje úgy maradt, mint térdelésnél - azaz a lábfején állt, a bokái meg inogtak össze-vissza.
Most már a talpán áll ügyesen, de még most is rettentő instabil a gyerek. Viszont bátor és kitartó!! :) Én is ott vagyok mögötte állandóan hetek óta :(
normális. azt kell figyelned hogy ha elkezd lépegetni hogy teli talpon is képes-e a gyerekek többsége teljesen elhagyja a lábújhegyezést, némeik megtartja de képes telitalpon is állni.
ami rossz ha képtelen telitalpon járni. most még ez normál,a láb pedig ahogy feláll elkezd befele dölni ezért a kisgyerekek O lábuak lesznek kb 3 éves korukig, majd átfordul x lábba kb 7-8 éves korukig, és akkor lesz egyenes nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!