Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Könnycsatorna mosásra kell...

Könnycsatorna mosásra kell vinnem, de féltem nagyon tőle. Aki volt már ilyen helyzetben leirná hogy mi volt?

Figyelt kérdés
Ahogy elmondta a Dr.nő nagyon megsajnáltam a lányom. Jövőhéten visszük, ők tényleg nem ugy élik meg mint ahogy én attól féltem?
2011. dec. 15. 09:50
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom felétek hogy megy ez, de én a helyi kórházba nem vittem el a gyereket. Benyugtatózzák a babákat, és általában nem sikerül elsőre a beavatkozás.

Én inkább mindhármat elvittem a Heim Pálba, ott nagyon profik, szerintem megéri utazni, ha nem is vagy pesti.

Az ország bármely területéről fogadnak, nem kell beutaló, az a lényeg, hogy 10 előtt érj oda, mert nem korlátlanul van steril műszer. A szemészeten, amikor beveszik a kártyát, szólni kell, hogy miért jöttetek, és előrevesznek benneteket. Maga a beavatkozás kb. fél perc. Nem fáj a gyereknek, csak azért ordít, mert ketten nagyon szorosan lefogják. A doktornő előre elmondja, hogy mit fog csinálni, és végig benn lehetsz. Nem kell utána csepegtetni, a váladékozás szinte azonnal megszűnik, nem igényel utókezelést, kontrollt. Érdemes előtte felhívni a kórházat, hogy melyik napon menjetek.

2011. dec. 15. 10:00
 2/10 anonim ***** válasza:
A mi kisfiunk kéthetes kora után legalább 10x volt könnycsatorna tisztításon végül is a Heim Pálban egy prof asszony hozzáértésével megoldódott a gyerek gondja. Egy biztos nem egy kellemes érzés a babának, de ezt ha szükséges más nem helyettesíti. Eltömődése esetén a gyerek egész testében végigfertőzhet az a mennyiségű genny, amit a gyerek a tápcsatornáján végigmegy. Nem kell megijedni. Biztos jó kezekbe lesz.
2011. dec. 15. 10:03
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem tudunk elmenni Pestre sajnos....

Köszönöm a válaszokat.

2011. dec. 15. 10:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Amennyiben utiköltség problémátok van a gyerekorvos szerintem ad egy olyan igény- jogosultságu utalványt ,amivel tudomásom szerint jóval kevesebbe kerülne mint rendesen és ha a gyerek két-három éves korú plusz egy kisérő is mehet pl. az anyával. Érdemes Pestre menni ,mert a fiamat is a megye korházba 9x kezelték jóformán szétszúrták a könnycsatornáját, mig amint a írtam a Heim Pálba egy kezelés után rendbe jött.
2011. dec. 15. 12:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Én akkor mondok egy másik jó helyet, hátha oda el tudtok menni. Gyöngyös. Egy idős professzor bácsi profin megcsinálta. a neve most nem jut eszembe hirtelen. De előtte Debrecenben többszöri nekifutásra sem sikerült. ott másképp nyitják meg a könnyutat, ezért sikerült ott. Időre mentünk, nem kellett sokat várni, és örök hálám. ajánlom! Az biztos, hogy én sírtam végig ahányszor csinálták, mert ordított a gyerekem, és olyan magatehetetlen voltam. lelkileg megvisel, de neki nem fáj, csak a lefogás miatt ordít.
2011. dec. 15. 14:24
 6/10 anonim ***** válasza:
Szegeden voltunk,nem kell azért az öt percért annyit utazni,Nem nagy dolog az egész,az első babámat műtötték, ehez képest a másodiknál ez a kis beavatkozás semmiség.
2011. dec. 15. 14:29
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem utazunk ilyen sokat, mert nem tudunk, nem anyagi gond miatt. köszönjük a válaszokat :)
2011. dec. 16. 08:59
 8/10 anonim válasza:
Masszíroztad?Hány hónapos a baba? Az én kislányomat is beutalták mosásra,elmondták mi vár rá...nem mehettem volna be vele,nagyon megsajnáltam.1 hét múlva kellett volna menni.Hazamentem,minden nap többször átmasszíroztam és 2 nappal mielőtt menni kellett volna,egyik pill-ról a másikra megszűnt.Azóta is minden rendben.:)Most 5 hós, kb.3,5 hósan múlt el
2011. dec. 16. 13:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Édesanyám, ha a nem a pénz miatt, akkor miért ? El lehet húzni.
2011. dec. 16. 15:02
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem mindegy, nem kötöm az orrodra.......
2011. dec. 22. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!