Könnycsatorna mosásra kell vinnem, de féltem nagyon tőle. Aki volt már ilyen helyzetben leirná hogy mi volt?
Nem tudom felétek hogy megy ez, de én a helyi kórházba nem vittem el a gyereket. Benyugtatózzák a babákat, és általában nem sikerül elsőre a beavatkozás.
Én inkább mindhármat elvittem a Heim Pálba, ott nagyon profik, szerintem megéri utazni, ha nem is vagy pesti.
Az ország bármely területéről fogadnak, nem kell beutaló, az a lényeg, hogy 10 előtt érj oda, mert nem korlátlanul van steril műszer. A szemészeten, amikor beveszik a kártyát, szólni kell, hogy miért jöttetek, és előrevesznek benneteket. Maga a beavatkozás kb. fél perc. Nem fáj a gyereknek, csak azért ordít, mert ketten nagyon szorosan lefogják. A doktornő előre elmondja, hogy mit fog csinálni, és végig benn lehetsz. Nem kell utána csepegtetni, a váladékozás szinte azonnal megszűnik, nem igényel utókezelést, kontrollt. Érdemes előtte felhívni a kórházat, hogy melyik napon menjetek.
Nem tudunk elmenni Pestre sajnos....
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!